Dženifer Lopez dobila milion dolara za pola sata pjevanja

Dnevnik dodaje da je ona zabavljala zvanice na svadbi Sergeja Taruta, vlasnika industrijske grupe “Donbas”, koji se smatra devetim najbogatijim Ukrajincem
0 komentar(a)
Dženifer Lopez, Foto: Hollywoodgiants.com
Dženifer Lopez, Foto: Hollywoodgiants.com
Ažurirano: 20.07.2011. 17:36h

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez će za nastup na vjenčanju kćerke jednog od najvećih ukrainskih bogataša dobiti milion dolara.

Kako je na svom sajtu objavio dnevnik “Sevodnja”, Lopez (41) je održala polučasovni nastup u privatnoj kući u mjestu Partenit, nedaleko od Jalte, na obali Crnog mora i već se vratila kući.

Dnevnik dodaje da je ona zabavljala zvanice na svadbi Sergeja Taruta, vlasnika industrijske grupe “Donbas”, koji se smatra devetim najbogatijim Ukrajincem.

Magazin “Forbs” njegovo bogatstvo procenjuje na 1,5 milijardi eura.

Muzičke zvijezde sa Zapada često dobijaju pozive za nastupe na privatnim zabavama u bivšim sovjetskim republikama, a za koncerte bivaju velikodušno nagrađene.

Inače, Lopez je posljednjih dana u žiži interesovanja i to zbog razvoda od trećeg supruga, pjevača Marka Antonija.

Lopez je posljednjih dana u žiži interesovanja i to zbog razvoda od trećeg supruga

Oni su poslije sedam godina braka odlučili da se raziđu, pa se spekulisalo da je razlog zgodni glumac Vilijam Levi koga publika zna iz latino serija.

Levi, koji je glumio u posljednjem spotu Lopezove za pjesmu “I'm Into You”, je to demantovao.

Svakodnevno se u medijima pojavljuju informacije o raskidu slavnog para, a jedna od posljednjih je da se Entoni nije mogao da se nosi sa seksipilom svoje supruge, pa mu je smetalo njeno provokativno odijevanje, kao i golišave filmske uloge koje je odlučila da prihvati.

Bonus video: