Aleksandra Radović snimila singl i na engleskom jeziku

"Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, sada je u fazi montaže postprodukcije i očekujem da će se za nekoliko dana pojaviti na malim ekranima”, kazala je pjevačica
288 pregleda 0 komentar(a)
aleksandra radović, Foto: Hellomagazin.rs
aleksandra radović, Foto: Hellomagazin.rs
Ažurirano: 18.07.2011. 16:09h

Pjevačica Aleksandra Radović, koja je prije nekoliko mjeseci snimila pjesmu “U inat prošlosti” sa DJ dvojcem The Beatshakers, ovih dana je objavila i englesku verziju “Who’s Gonna Stop me Now”.

Na pitanje zašto je odlučila da uradi i englesku verziju pjesme, te da li se nada osvajanju svjetskog tržišta, Radovićeva je za “Vijesti” kazala:

“Vjerujem da pjesma može da napravi uspjeh i van regiona, pa smo odlučili da probamo. Svidjela se ljudima, tako da ćemo pokušati da napravimo nešto i van naših granica. Spot za srpsku i englesku verziju je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, sada je u fazi montaže i postprodukcije i očekujem da će se za nekoliko dana pojaviti na malim ekranima”.

Numera “U inat prošlosti” će se naći na sljedećem albumu Aleksandre Radović.

S njenog posljednjeg albuma “Žar ptica”, koji je objavljen za diskografsku kuću “City Records”, izdvojile su se numere “Bivši dragi”, “Otpiši sve bivše”, “Sve bih dala za nas”, “Ni zadnji ni prvi”, “Brod budala”.

Bonus video: