Smještaj tokom Egzita sada možete naći samo u kampu

Za one koji žele komfor, u centru grada može da se pronađe i prostran luksuzni stan za šest osoba, a cijena je 330 eura dnevno.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2011. 10:45h

Ako planirate da provedete sva četiri dana na Egzitu, trebalo bi da na vrijeme obezbjedite smještaj.

Trenutno u novosadskim hotelima i hostelima nema mjesta, a ukoliko imate sreće da pronađete smještaj u privatnoj režiji, cijena je minimum 15 eura po osobi, piše beogradski "Blic".

Zato se najprihvatljivijim čini Egzitov kamp koji nudi i devetodnevnu zabavu.

Privatni smještaj

Cijene privatnog smještaja kreću se od 15 eura dnevno po osobi pa naviše. Cijena zavisi i od lokacije, ukoliko želite da budete smješteni na samom ulazu u tvrđavu, to ćete skuplje morati da platite pa se cijene smještaja kreću i do 30 eura po osobi.

Hosteli

Kapaciteti su popunjeni. Redovni posjetioci rezervisali su mjesta na vrijeme, stranci kojima se dopao smještaj prošle godine i ove hoće isti pa su požurili da rezervišu.

U hostelima „Sova” i „Lazin hostel” sve je popunjeno, a cijene su trideset eura dnevno po osobi.

Stanovi

Za one koji žele komfor, u centru grada može da se pronađe i prostran luksuzni stan za šest osoba, a cijena je 330 eura dnevno.

Hoteli

U Novom Sadu su hoteli uglavnom sa tri zvezdice, udaljeni su dvadeset minuta hodom od Petrovaradinske tvrđave i pet minuta taksijem.

U većini novosadskih hotela se cijene za vrijeme Egzita znatno razlikuju u odnosu na ostale dane u godini, te za smještaj treba platiti često čak i duplo više.

Poskupljenje ulaznica

Četvorodnevne ulaznice za Egzit biće dostupne po promotivnoj ceni od oko 69 eura do ponedjeljka, 4. jula.

Već u utorak cijena ulaznice za četiri dana iznosiće preko 100 eura . Ponedjeljak će biti i posljednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom.

Ludilo kampa

I ove godine od 4. do 13. jula kamp će ugostiti posjetioce festivala kojima su kampovanje, Dunav, sunce, muzika i druženje s ljudima iz čitavog svijeta nezaobilazni dio Egzita, a ulaznica za boravak u kampu košta 2.500 dinara po osobi.

Ove godine, organizatori najavljuju i nekoliko novina kada je u pitanju infrastruktura i ugođaj u kampu, pa će pored bina s kojih se muzika čuje bez prestanka biti i bazen

Od sportskih aktivnosti biće stoni tenis, badminton i mali fudbal, a takođe i lunapark.

Hrana će moći da se kupi u „Fudlendu” u kampu, a ove godine će moći da se pazare još i cijeđeni sokovi, sladoled, slatkiši i voće.

Posjetiocima će biti na raspolaganju 160 toaleta, 150 slavina i 75 tuševa sa toplom vodom, prenosi "Blic".

Bonus video: