Lake fest traži volontere

Prodaja festivalskih ulaznica počeće u utorak, 5. jula, a cijena kompleta karata za sva tri dana festivala iznosiće 15 eura, dok će cijena jednodnevne ulaznice iznositi šest eura.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2011. 15:54h

Prvi “Lake fest” koji je zakazan od 22. do 24. jula na jezeru Krupac, raspisao je konkurs za volontere, mlade od 18. do 25. godina koji žele da budu dio ovog muzičkog projekta.

Konkurs za mjesta u sektorima hostinga, promocije, saradnje sa medijima, obezbjeđenja i organizacije, trajaće od 1. do 10. jula.

Svi zainteresovani treba da popune prijavni formular koji se može naći na sajtu festvala lakefest.me, uz njega prilože dvije fotografije (profil i figuru) i pošalju na mail adresu festivala festlake@gmail.com.

Volonteri na “Lake” festivalu koji će okupiti neke od najboljih izvođača sa prostora nekadašnje Jugoslavije, imaće obezbijeđen ulaz i boravak u festivalskom prostoru, obezbijeđenu ishranu i piće.

Publika “Lake festa” imaće priliku da uživa u nastupima “Postscriptuma”, “Autogenog treninga”, “Kande, Kodže i Nebojše”, “Zostera”, “E-Playa”, “Elementala”, DST-a, “Partibrejkersa”, Damira Urbana, “Sunshinea”, “Dubioza kolektiva” i “Bolesne štenadi”. Njima će se pridružiti i mladi crnogorski bendovi.

Prodaja festivalskih ulaznica počeće u utorak, 5. jula, a cijena kompleta karata za sva tri dana festivala iznosiće 15 eura, dok će cijena jednodnevne ulaznice iznositi šest eura. Karte za festival moći će da se kupe u Nikšiću u pabovima “Noris” i “Montenegro”, u Podgorici u škotskom pabu “Highland”, u budvanskom “Gardenu”, u Kotoru u “Montenegro pabu”, u Baru u kafiću “L’escuina”, Herceg Novom u “People’s” caffe lounge baru, Pljevljima u kafeu “Del Gusto”, Beranama u kafiću “Kantina” i u Trebinju u klubu “Underground”.

Bonus video: