Novi album Kasabiana izlazi 19. septembra

Ovo je četvrti po redu studijski album za Kasabian, čiju muziku stavljaju rame uz rame sa Oasis-om i karakterišu je kao mješavinu elektonike i indi-roka.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2011. 18:31h

Britanski bend Kasabian otkrio je detalje vezane za njihov novi studijski album. Pored naziva albuma „Velociraptor!“, otkrili su i nazive svih pjesama, kao i datum izdavanja-19. septembar ove godine.

Ovo je četvrti po redu studijski album za Kasabian, čiju muziku stavljaju rame uz rame sa Oasis-om i karakterišu je kao mješavinu elektonike i indi-roka. Kao i na prethodnom albumu iz 2009. godine, koji nosi naziv „West Ryder Pauper Lunatic Asylum“, produkciju će raditi Dan The Automator (koji se proslavio saradnjom sa bendom Gorillaz) .

Gitarista benda, Sergio Pizzorno, izjavio je o novom albumu: „Ovo će biti jako važan projekat za nas. Biće to pjesme koje vas tjeraju da mislite da je sve moguće, jedan zaista pozitivan album.“

On još dodaje: „Zaista sam uzbuđen zbog novog albuma. Nakon prethodnog, koji je zaista bio dobro prihvaćen od strane publike, fanove vjerovatno zanima šta će biti sledeće i ja sa zadovoljstvom mogu da im kažem da će ovaj album biti bolji od prošlog.“

Popis pjesama sa novog albuma:

Let's Roll Just Like We Used To

Days Are Forgotten

Goodbye Kiss

La Fée Verte

Velociraptor!

Acid Turkish Bath (Shelter From The Storm)

I Hear Voices

Re-wired

Man Of Simple Pleasures

Switchblade Smiles

Neon Noon

Galerija

Bonus video: