Feliks da Hausket prva zvijezda Refresh festivala

Peti Refresh festival održaće se od 4. do 6. avgusta 2011. u diskoteci “Maximus” u Kotoru
64 pregleda 0 komentar(a)
Feliks da Hausket, Foto: Nightlifeguru.com
Feliks da Hausket, Foto: Nightlifeguru.com
Ažurirano: 22.06.2011. 15:20h

Prva velika zvijezda ovogodišnjeg Refresha je Feliks da Hausket, jedno od najatraktivnijih imena svjetske house scene. On će zapaliti plesne podijume u “Maksimusu” već na otvaranju, 4. avgusta - saopštili su organizatori.

Od prvog hita „Phantasy Girl“iz 1987, Feliks da Hausket je izgradio uspješnu svjetsku karijeru kao DJ i producent. Tokom dvadeset godina karijere njegova želja da svaki put osmisli i uradi nešto novo i drugačije danas ga je dovela do nominacije za Gremi, remiksa za zvijezde kao što su Madona, Garbage, New Order i nastupa na najprestižnijim svjetskim festivalima.

Ulaznice za Refresh uskoro će se naći u prodaji, cijena paketa za tri dana iznosiće 20 eura

Albumom „Kittenz and thee Glitz“ 2001. preuzeo je vladavinu u svijetu dance muzike, i dobio priznanja mejnstrim medija kao što su Spin, Rolling Stone i Entertainment Weekly. Svaki od deset albuma predstavljao je svojevrsne eksperimente, aCD-om iz 2009. „He was King“ napravio je omaž svom omiljenom pop pjevaču Princu. Iz Refresha najavljuju da u Kotoru priprema pravu ljetnju žurku uz napoznatije house hitova.

Ulaznice za Refresh uskoro će se naći u prodaji, cijena paketa za tri dana iznosiće 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura. Konkurs za promotere i promoterke Refresh festivala otvoren je do 1. jula, a pozvani su mladi ljudi između 18 i 23 godine da se prijave, putem formulara na sajtu refreshfestival.com.

Peti Refresh festival održaće se od 4. do 6. avgusta 2011. u diskoteci “Maximus” u Kotoru.

Bonus video: