Rodžer Sančez nastupa 12. jula u diskoteci Maksimus

Za prvih dvijestotine kupaca, uz ulaznice obezbijeđen besplatan prevoz (odlazak i povratak) autobusima iz Podgorice i Nikšića.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.06.2011. 14:38h

Regionalni muzički brend Beck’sperience, po treći put se održava u Crnoj Gori u organizaciji Pivare” Trebjesa“, a kotorska diskoteka "Maximus" ugostiće 12. jula američku Dj zvijezdu Rodžera Sančeza.

Nakon 10 godina na Ibici, ovog ljeta svoj DJ pult postavlja u Crnoj Gori! Ovaj momak iz njujorškog Kvinsa, rođen je 1967 u dominikanskoj porodici - možda je zato tako teško tačno definisati njegovu muziku, taj sjajni spoj bluza, diska, roka, hip-hopa i salse", saopštili su organizatori.

Na dan koncerta, cijena karte će iznositi 10 eura

Na pitanje kako je to biti DJ, odgovara:

,,Ja radim ono što volim, jer volim ono što radim.” A, ko zaista voli muziku, ne smije propustiti ovogodišnji Beck’sperience".

Cijena karte 8 eura

Karte za Beck’sperience su 8 eura u pretprodaji i već se mogu rezervisati na kontakt telefon 067-224-055 , a zatim se u dogovoru sa organizatorom preuzimaju u bilo kom crnogorskom gradu.

Na dan koncerta, cijena karte će iznositi 10 eura.

Organizator Beck'sperience spektakla, nikšićka pivara “Trebjesa” i ovom prilikom promoviše akciju "Kad pijem, ne vozim". Tako je za prvih dvijestotine kupaca, uz ulaznice obezbijeđen besplatan prevoz (odlazak i povratak) autobusima iz Podgorice i Nikšića.

Uz čuvenog Sančeza kao lokalna podrška nastupaju DJ-evi Be Good i DJ Ćoske

Bonus video: