Podgorički reper Pepe objavio prvu pjesmu i spot

Dvadesetogodišnji Podgoričanin kaže da se muzikom bavi pet godina, a počeo je sa drugovima iz školske klupe koje je spojilo to što su svi slušali rep
244 pregleda 0 komentar(a)
Petar Žugić, Pepe, Foto: Privatna arhiva
Petar Žugić, Pepe, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.04.2018. 14:42h

Podgorički reper Petar Žugić, koji nastupa pod pseudonimom Pepe objavio je prvi spot, za pjesmu “U očima metropole”.

“U očima metropole je moja prva pjesma, koja je nastala u momentu kad mi je u glavi odjednom bilo mnogo razlitičih stvari koje su se ređale kroz rime... Nema određenu temu, upravo zbog toga, jer sam htio da napišem pjesmu na taj način, a opet da ima cjelinu. Ja sam pisao tekst, radio matricu, kao i miks i master”, kazao je mladi reper za “Vijesti”.

Spot su radile njegove kolege sa Fakulteta vizuelnih umjetnosti u Podgorici, čiji je student.

“Bila je mnogobrojna i raznovrsna ekipa - Ivana Čolović, izvršna producentkinja i režiserka, Milica Pavlićević, producentkinja, Stevo Vasiljević, direktor fotografije, Dejan Lazarević, snimatelj, Balša Gobović, montažer, Marta Garčević, stajling i kostim Marta Garčević, balerina je bila Ksenija Sinđić, i svima bih ovom prilikom htio da se zahvalim. Naravno velika zahvalnost ide i Ani Janković i Vuku Vukadinoviću, koji su snimanje cijelog spota ispratili”, naveo je Pepe.

Dvadesetogodišnji Podgoričanin kaže da se muzikom bavi pet godina, a počeo je sa drugovima iz školske klupe koje je spojilo to što su svi slušali rep.

“Nismo ni planirali u početku da snimamo, samo smo se skapirali i počeli da pišemo. Drugarice koje su s nama učile su voljele da čitaju naše tekstove, pa nam je to bilo fora. Ja sam kasnije nastavio sam da radim i da učim muzičku produkciju”, objasnio je reper, koji za nekoliko mjeseci planira da objavi još jednu numeru.

Bonus video: