Sergej Ćetković pjevao u Sava centru za Marijanu

"Volim da vas vidim vedre i nasmijane. Znam da je vrijeme odmora i teške finasijske situacije, ali hvala vam što ste ipak doši da pjevamo svi za Marijanu".
53 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2011. 06:58h

Humanitarni koncert po nazivom "Pomozimo Marijani da dobije novo srce" crnogorskog pjevača Sergeja Ćetkovića održan je u Sava Centru, a prema njegovim riječima ovom muzičkom događaju prisustvovalo je oko četiri hiljade ljudi.

Koncert pun emocija, počeo je pjesmom "Dva minuta" sa posljednjeg istoimenog albuma, a popularni pjevač se poslije ove numere obratio publici riječima:

"Volim da vas vidim vedre i nasmijane. Znam da je vrijeme odmora i teške finasijske situacije, ali hvala vam što ste ipak doši da pjevamo svi za Marijanu".

Poslije ovih riječi Ćetković je pozdravljen kao i u više navrata tokom koncerta gromoglasnim aplauzom, a zatim poslije nekoliko minuta otpjevao i Marijaninu omiljenu pjesmu "Budi mi voda".

Čim su počeli prvi taktovi ove numere, djeca su lagano počela da pristižu na binu i tako podrže Sergeja u izvođenju pjesme. No, kako je numera odmicala, tako su i djeca odlazila, da bi na kraju samo sa njim ostali Marko i Momir, pa je šaljivi Sergej prokomentarisao :"Fali samo Milo", i dodao ostade knjiga na dva slova. Ali, kako je to izgovorio djeca su se ponovo vratila na stejdž, a on im se odužio na podršci pjesmom "U svetu postoji jedno carstvo".

Publika koja je tokom večeri uglas pjevala sa njim, imala je priliku da se posjeti velikih hitova ovog popularnog pjevača kao što su "Ako te je pronašla ljubav", "Neću da znam", "Ljuska oraha", "Hiljadu razloga", "Pogledi u tami",a i mnoge druge ljubave, koje su podstakle i ovog puta da mnogi momci pitaju djevoje da izađu, pa čak i neku da zaprose svoju ljepšu polovinu.

I ovog puta, Sergej je iskristio da se našali, rekavši da je njegov gitarista Guto imao dugu vezu koja nije baš urodila plodom, pa mu je tražio na koncertima širom Srbije i Crne Gore djevojku dok nije primijetio večeras izvjesnu Jugoslavu koja je hrabro zakoračila na binu, uputivši poljubac gitaristi benda. Poslije ovog ljubavnog čina, Sergej je zajedno sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Aleksandrom Radović otpjevao "Prsten na sto" što je publika sa oduševljenjem prihvatila,a onda nastavio izvodivši kompozicije " Ne ljubi me", "Postojim i ja".

Koncert koji je trajao skoro dva i po sata, privukao je pozitivne komentare publike pa se tako moglo čuti "Bravo Sergej, svaka čast, ovo je jedan od rijetkih pjevača koji je spreman da pomogne običnim ljudima", dok su horski uzvikivali "Sergej mi te volimo".

Koncert koji je trajao skoro dva i po sata, privukao je pozitivne komentare publike pa se tako moglo čuti "Bravo Sergej, svaka čast, ovo je jedan od rijetkih pjevača koji je spreman da pomogne običnim ljudima"

Dvadesetčetvorogodišnja djevojka koja čeka na transplataciju srca, zbog zdrastvenih problema nije mogla da prisustvuje koncertu, ali se putem video poruke obratila Sergeju i publici rekavši : "Sergej mnogo sam ti zahvalna, publici naravno, žao mi je što nijesam mogla da prisustvujem koncertu. Nadam se da čemo se družiti na neom od sljedećih,a vama publiko želim lijep provod u šta uopšte ne sumnjam".

Uz ulaznice za humanitarni koncert prodavalo se i DVD izdanje koncerta iz Arene po pristupačnoj cijeni od dva eura, a isto ovo izdanje već od naredne sedmice naći će se i u prodaji u Crnoj Gori, kako je kazao Ćetković zahvaljujući dnevnom listu "Vijesti".

Takođe, sav novac ići će u humanitarne svrhe, a prema njegovim riječima namijenjen je Domovima za djecu ometenu u razvoju iz Nikšića i Bijelog Polja.

Galerija

Bonus video: