Jan Puli i Endi Vord zaduženi za Afterparty na Demofestu

Ovogodišnji Jelen Demofest biće održan od 27. do 29. jula na tvrđavi Kastel, u Banjaluci, a jedini crnogorski predstavnik u takmičarskom dijelu je podgorički sastav Indigo Pop
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2011. 15:43h

Poznati DJ-evi Jan Puli i Endi Vord biće zaduženi za Afterparty program prve dvije večeri Jelen Demofesta, saopštili su organizatori.

Njemačkog DJ-a i producenta Jan Pulija uglavnom povezuju sa houseom i tech-houseom kojima je sklon dodavati elemente brazilske muzike.

Jan Puli

U toku karijere, koju je započeo 90-ih, izdao je nekoliko uspješnih albuma, pokrenuo izdavačku kući i sarađivao sa bendovima kao što su Daft Punk, The Cardigans i Yello. Puli je takođe poznat i po obradi jednog od najvećih hitova sa ex-YU prostora, numere "Smejem se, a plakao bih" Olivera Mandića.

Pored njegovog, publiku Jelen Demofesta očekuje i nastup polovine uspješnog producentskog dua Soul Centra, jednog od najpoznatijih DJ-eva Endija Vorda.

Kako najavljuju organizatori, britanski DJ poznat po hitovima "Strings of Life (Stronger On my Own)" i "Need You Now" za nastup u Banjaluci priprema set koji će publiku rasplesati do ranih jutarnjih časova.

Ovogodišnji Jelen Demofest biće održan od 27. do 29. jula na tvrđavi Kastel, u Banjaluci, a jedini crnogorski predstavnik u takmičarskom dijelu je podgorički sastav Indigo Pop.

Bonus video: