Novi singl Tijane Dapčević sa SevdahBabyijem i Šobajom

"U ovom singlu ja držim sve konce, rađena je kao što i sam naziv pjesme govori u disko fazonu i nije namijenjena samo za ljeto, već da dugo traje”, kaže za “Vijesti” Dapčevićeva.
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2011. 15:51h

Tijana Dapčević objaviće novi singl “Šuma disko” zajedno sa SevdahBabyjem i Nebojšom Anđeljkovićem Šobajom iz “Zemlje gruva”.

“Pjesma će biti dostupna svim zainteresovanima u nedjelju na sajtu tijanadapcevic.info. U ovom singlu ja držim sve konce, rađena je kao što i sam naziv pjesme govori u disko fazonu i nije namijenjena samo za ljeto, već da dugo traje”, kaže za “Vijesti” Dapčevićeva, kojoj za sada nije u planu da uradi spot.

“Ako bude donatora, odnosno sponzora, biće urađen i spot. Jednostavno žalosno bi bilo bacati pare, a da video nema gdje da se pušta. Nas troje ćemo nastupiti u nedjelju u polufinalnoj večeri šou programa 'Ja imam talenat', a pošto oni imaju dobru grafiku, mislim da je to kao spot i da će se on ubrzo naći na sajtu YouTube”, priča Dapčević.

Ona dodaje da će već 26. juna objaviti drugi singl, a na pitanje da li je to malo prerano, s obzirom na to da neće imati vremena da se promoviše prvi singl ”Šuma disko” odgovara:

“Zašto da ne? Uvijek sam bila drugačija od svih, pa zašto ne bih bila i ovog puta. Taj drugi singl se zove "Magija" i on je rađen sa romskom grupom "Kal". Pjesma je super”.

Dapčevićeva je rekla da ne razmišlja o albumu, već će se ove pjesme naći na maksi singlu koji će izaći u produkciji “Ptičica” koju vodi sa suprugom i prijateljem.

Bonus video: