JOŠ 10 BENDOVA

Proširen spisak izvođača na Lake festu

Tako će tokom tri večeri festivala, pored već poznatih ex-YU bendova, nastupati i mladi crnogorski sastavi
68 pregleda 0 komentar(a)
Letu Štuke, Foto: Last.fm
Letu Štuke, Foto: Last.fm
Ažurirano: 13.06.2011. 14:22h

Spisak za prvi “Lake fest” koji će biti održan od 22. do 24. jula na nikšićkom jezeru Krupac proširen je za još nekoliko imena.

Tako će tokom  tri večeri festivala, pored već poznatih ex-YU bendova, nastupati i  mladi crnogorski sastavi.

 Prvo veče, pored već najavljenih bendova poput “Post Scriptum”, “Zoster”, DST, “Letu štuke” i Damira Urbana, nastupiće na samom početku “Shin ei”, “Punkreas” i “Autumn for Free”.

Druge večeri, nastupiće takođe trojka  mladih  domaćih izvođača  -  “Human”,  “Nagual” i “Gomila nesklada”. Uz njih, predgrupa ranije najavljenim “E-Playju”, “Autogenom treningu”, “Zabranjenom pušenju” i “Sunshineu”, biće  i beogradski “Manisent i mentalnost”.

Posljednje večeri  festivala kada su u pitanju novi izvođači na spisku, predstaviće se crnogorski sastavi  H.A.N.T., “Fetah Vibration”, kao  i  “The Dojka” iz Makedonije, dok su ranije najavljeni  “Bolesna štenad”, “Elemental”, “Kanda, Kodža i Nebojša” i “Partibrejkersi”.

Prvi Lake fest svojim nastupom zatvoriti bosansko-hercegovački sastav “Dubioza kolektiv”.

Kako tvrde organizatori, ovo je konačan spisak izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem “Lake festu”, a sve detaljnije informacije o prodaji karata naknadno će biti objavljene.

Preporučujemo za Vas