Hip hop spektakl "Asfaltiranje.me" napunio terasu KIC-a

Najveće oduševljenje i najbolju atmosferu, kada su u pitanju crnogorski izvođači, napravila je klapa Who See? čije je pojedine pjesme publika pjevala u jedan glas.
0 komentar(a)
Asfaltiranje,, Foto: Luka Bošković
Asfaltiranje,, Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 11.06.2011. 10:05h

Prvi hip-hop show pod nazivom "Asfaltiranje.me" održan je sinoć na terasi KIC-a Budo Tomović u organizaciji NVO Metafora.

Kako kod nas nijedna manifestacija nije počela na vrijeme, tako su prisutni morali da čekaju pola sata više do predviđenog vremena kako bi najprije čuli BRT (Bači Rimu Trupa).

Nakon njih na scenu je sa svojim bendom izašao MC Marko koji je publiku za kratko vrijeme podsjetio na najveće hitove sa njegova tri albuma. Kako je program odmicao tako se terasa polako punila, pa je treći po redu nastupio MC Rhino koji je imao i goste mežu kojima je bila i Marija Božović.

Najveće oduševljenje i najbolju atmosferu, kada su u pitanju crnogorski izvođači, napravila je klapa Who See? čije je pojedine pjesme publika pjevala u jedan glas.

Nešto poslije 22 sata došlo je vrijeme da se već skoro punoj terasi predstavi i splitski sastav TBF (The Beat Fleet). Pored pjesama sa prethodna četiri albuma, publika je imala priliku da čje kako uživo zvuči singl "Mater" kojim najavljuju peti studijski projekat "Pisstacio Metallic".

Samo pola sata prije ponoći, ispraćeni ogromnim aplauzom TBF-ovci su se povukli i binu prepustili Ajs Nigrutinu i Timbetu koji su zatvorili "Asfaltiranje.me". Kao što se to očekivalo od njih, Ajs i Timbe su pojedinim momentima uspjeli da isprovociraju publiku, pa su ih iz prvih redova polivali pivom.

"Samo nas vi polivajte pivom, ali onda nećete imati šta da pijete" posavjetovali su ih članovi nekad popularnog sastava "Bad Copy".

Zbog toga što je program kasnio, publici uz rime Ajsa i Timbeta za pola sata i produžen boravak na terasi KIC-a, odakle se većina preselila u OGP kako bi uz zvuke hip-hopa uživala do ranih jutarnjih sati.

Bonus video: