Severini ponuđeno da glumi sa Šerbedžijom u filmu "Bussines baby"

Prije par dana na sajtu YouTube se pojavio intro za pjesmu “Ti si taj” koja bi prema nekim navodima trebalo da bude upravo sljedeći singl hrvatske zvijezde
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2011. 15:49h

Hrvatskoj pjevačici Severini Vučković, ponuđena je glavna uloga u filmu “Business, Baby" beogradskog reditelja Slobodana Pešića, potvrdio je “Vijestima” njen menadžer Tomislav Petrović.

On nije htio detaljnije da komentariše ovu temu, kazavši da je Severina ponudu dobila, ali ne i da će je prihvatiti, već da su u fazi pregovora. Objasnio je da joj je za sada prioritet album i singl koji će se uskoro naći na radio-stanicama.

“Na albumu je počela da radi, a biće objavljen na jesen. Prvi singl ćemo objaviti 18. juna, ali za sada više detalja ne bih mogao da kažem”, bio je kratak Petrović.

Prije par dana na sajtu YouTube se pojavio intro za pjesmu “Ti si taj” koja bi prema nekim navodima trebalo da bude upravo sljedeći singl hrvatske zvijezde.

Kako prenosi hrvatski “Jutarnji list” film “Business, Baby" će biti rađen u saradnji sa više produkcijskih kuća iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Biće snimani krajem ove godine i tokom proljeća 2012. godine, a u njemu bi trebalo da glume Rade Šerbedžija, Radivoje Bukvić, Jasna Žalica, Frano Lasić, te Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić i Marinko Madžgalj.

Popularnoj Hrvatici ovo neće biti izazov ako se uzme u obzir da iza sebe ima nekoliko filmova, prozorišnih predstava, kao što su ostvarenja “Duhovi Sarajeva” i “Pjetlov doručak”, te komad “Gospoda Glembajevi” gdje tumači lik barunice Kasteli. Njen posljednji album je “Zdravo, Marijo”.

Bonus video: