Britni Spirs u Zagrebu, karte od 40 do 100 eura

Karte će, prema pisanju hrvatskog portala 24 sata, biti puštene 13. juna, a popularna pjevačica u Hrvatsku će stići iz Budimpešte
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2011. 15:49h

Podgorica - Pop zvijezda Britni Spirs nastupiće 1. oktobra u zagrebačkoj areni potvrdio je za “Vijesti” direktor te instucije Tomislav Pervan. Ona će u sklopu svoje turneje “Famme Fatale” promovisati aktuelni album sa kojeg su se izdvojili singlovi “Hold it Against me” i “Till the World Ends”.

Karte će, prema pisanju hrvatskog portala 24 sata, biti puštene 13. juna, a popularna pjevačica u Hrvatsku će stići iz Budimpešte.

“Za sada o detaljima ne možemo pričati jer se oni realizuju u hodu, ali ono što je bitno jeste da će biti tog koncerta. Oragnizator je Adria Entertainment”, ističe Pervan, dok je Sanja Ajdinovski iz organizacije kazala da se cijene ulaznica kreću zavisno od mjesta gdje posjetilac želi da bude.

Inače, ovih dana se pojavila vijest da se Britni udaje po treći put, a da je izabranik njenog srca Džejson Trevik

“Tako će za karte cijena biti 300 kuna (oko 40 eura), za sjedenje 400 (oko 55 eura), dok je loža 700 kuna (oko 95 eura). Inače kapacitet nam je smanjen, pa će biti u prodaju pušteno 12 hiljada karata. Nije nam bilo problem da dođemo do nje, za vrlo kratko vrijeme smo dobili taj projekat i nadam se da će biti veliki muzički spektakl”, kaže Ajdinovska.

Inače, ovih dana se pojavila vijest da se Britni udaje po treći put, a da je izabranik njenog srca Džejson Trevik. Vjenčanje će biti na Havajima, nakon što Britni završi svjetsku turneju.

Zagrebačka arena će takođe 20. septembra ugostiti i Džordža Majkla.

Galerija

Bonus video: