Novi album i turneja AC/DC-a ?

Pjevač australijskog hard rok sastava "AC/DC" Brajan Džonson nagovijestio je da bi grupa mogla da snimi novi album i krene na turneju u narednih nekoliko godina.
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2011. 12:55h

U intervjuu sajtu PopIter, Džonson je rekao da grupa nema čvrstih planova za snimanje albuma, ali da će članovi benda razgovarati o toj mogućnosti.

"Vidjeću momke i vjerovatno ćemo ćaskati o tome kako se osjećamo. Nikada ne kažemo "ulazimo u studio iduće godine" jer ako to kažete, izlažete se velikom pritisku a mi nikada nismo tako radili", naveo je 63-godišnji Džonson.

"Oduvijek smo veoma opušteni", dodao je frontmen grupe koja će 2013. obilježiti 40 godina postojanja.

Na pitanje da li grupa planira turneju, Džonson je odgovorio da ne bi mogao da izdrži dvogodišnju seriju koncerata. "Ali zasigurno bih mrzio da kažem da je s tim gotovo."

"Mislim da uvijek treba staviti tačku poslije nečega, bilo da je u pitanju rečenica, vaš život, automobil. Mora da postoji tačka a mislim da je mi još nijesmo stavili", rekao je on.

Grupa "AC/DC" je posljednji studijski album "Black Ice" izdala u oktobru 2008, posle čega je krenula na 18-mjesečnu svjetsku turneju koja je završena u junu 2010.

Bonus video: