Eyesburn i definitvno opet svira, povratak u beogradskom SKC-u

U mini intervjuu za Balkanrock bubnjar Eyesburna Aleksandar Petrović - Alek otkrio je ranije da su se uželjeli benda, atmosfere i naravno energije na njihovim koncertima.
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.05.2011. 15:37h

Čuveni srpski hardcore/reggae sastav Eyesburn ponovo je na okupu.

Nakon što su srpski mediji nedavno objavili vijest o njihovom mogućem povratku na scenu, te da ponovo okupljeni bend radi probe, sada je to i definitivno potvrđeno najavom da će Eyesburn nastupiti 17. juna u bašti beogradskog SKC-a uz Block Out, Bjesove, KKN, Darkwood Dub i Hypnotized.

Informacija koja će oduševiti fanove je da se bend okupio u prvoj postavi koju čine: Alek (bubnjevi), Laza (bas), Kojot (vokal, trombon), Lale (gitara), Đura (druga gitara) i Vukašin (trombon, bekvokal). Spekuliše se da će se najvjerovatnije bendu priključiti i Dule (ex Playboy) na saksofonu.

U mini intervjuu za Balkanrock bubnjar Eyesburna Aleksandar Petrović - Alek otkrio je ranije da su se uželjeli benda, atmosfere i naravno energije na njihovim koncertima.

"Krenuli smo ponovo da radimo, bez velikih planova i pretenzija, svi su se uželjeli benda i svega lijepog u vezi sa tim. Trenutno se u našoj prostoriji u SKC-u pripremamo za dalje. Još nismo sigurni šta ćemo i kako u vezi sa budućim radom, ali polako...", naveo je Alek, koji je u jučerašnjoj izjavi za agenciju Beta kazao da je predstojeći koncert “najava njihovih novih pjesama, albuma, kao i koncerta u SKC-u na jesen”.

Eyesburn je formiran 1994. i od tada do njihovog razlaza 2005. godine objavio je šest veoma uspješnih studijskih izdanja i stekao kultni status kod mnogobrojnih fanova u Srbiji i regionu.

Bonus video: