Sergej Ćetković: Omamio me koncert u Banjaluci

"Svaki koncert ima svoju draž i nosi svoj pečat, ali nastup u Banjaluci, prosto je “omamio”, kako mene i moj bend", priča Sergej.
62 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2011. 12:38h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković u okviru aktuelne regionalne turneje, na kojoj promoviše poslednji album “2 minuta”, održao je koncert u Banjaluci.

"Svaki koncert ima svoju draž i nosi svoj pečat, ali nastup u Banjaluci, prosto je “omamio”, kako mene i moj bend. Moja publika u Banjaluci, a posebno djevojke, nose neku specifičnu energiju, pa je njihova opuštenost vidljivija, što i utiče i na mene, naravno, pa su i moji koncerti, moguće, tada drugačiji, imaju posebnost", rekao je Sergej i dodao da nastavlja svoju turneju po regionu nizom koncertata koje će održati u Crnoj Gori tokom jula.

Tokom juna očekuje se izlazak njegovog dugo očekivanog DVD-a “Sergej Live in Arena 2010”, čiji će kompletan novčani prihod ići u humanitarne svrhe.

"Vjerujemo da će ovo DVD izdanje, na kojem je zabilježen prošlogodišnji koncert u Beogradskoj areni pred gotovo 20 hiljada ljudi, biti pravi poklon za sve one koji vole ono što radi Sergej", rekao je Dragan Popović, izvršni producent Event Media, producentske kuće koja brine o karijeri Ćetkovića i naglasio da će uskoro biti objavljeno kome idu sredstva od prodaje DVD izdanja.

Bonus video: