Lejdi Gaga: Maltretirali su me jer sam jedinstvena

"Sa obožavaocima sam povezana pupčanom vrpcom koju nikada neću presjeći", priča pop zvijezda.
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2011. 15:16h

Pop zvijezda Lejdi Gaga, koja im novi hit album “Born This Way” planira da snimi džezom inspirisan božićni CD, prenosi DigitalSpy.

“Razmišljala sam da bi bilo veoma lijepo da objavim božićno izdanje džez standarda i Gaga pjesama. Zaista želim da to uradim i o tome sam razgovarala sa mojim menadžerom”, kazala je pjevačica, koja je ovog mjeseca objavila drugi studijski album “Born This Way”. Ovo izdanje je u britanskom "midweek update" izvještaju preteklo Adelin CD "21", a na tržištu SAD u prvoj nedjelji prodato preko 800 000 kopija

Brojevi kažu da je Lejdi Gaga sa svojim albumom "Born This Way" i preko 250 000 prodatih primjeraka u prvoj nedjelji na tržištu UK na dobrom putu da od ponedjeljka preuzme prvo mjesto na britanskim oficijelnim listama, koje Adel sa svojim albumom "21" drži rekordnih 16 nedjelja.

Kako piše Billboard, podaci agencije Nielsen SoundScan pokazuju da će se "Born This Way" ove nedjelje na tržištu SAD ostvariti prodaju od najmanje 800 do 850 000 primjeraka, a očekuju se i precizniji detalji o prodaji preko 2,1 milion albuma koji su isporučeni distributivnim mrežama. Neki analitičari predviđaju da će u prvoj nedelji prodaje album "otići" u više od milion primjeraka - posljednji put je takav rezultat zabilježila Tejlor Svift sa njenim"Speak Now" u novembru prošle godine.

S obzirom na svoju reputaciju, Gaga više nego uspješno promoviše ovaj album, a svaki njen javni nastup, kao i uvijek, u centru je pažnje medija. Tako je bilo i tokom njenog gostovanja u emisiji “Saturday Night Live” gdje je imala još nekoliko kontroverznih izjava.

“Ne volim da idem u noćne klubove, pa kad god dođem u London odem u pub i pijem sa nekim starcima. Sviđaju mi se stariji muškarci, naročito kad pijem. Definitivno iznad 60”, kazala je ona, a zatim priznala da je upražnjavala seks utroje. Ekscentrična pjevačica ipak nije otkrila kojeg su pola bili ostali učesnici.

“Da, probala sam seks utroje, ali ne želim da iznosim detalje”, izjavila je u toj emisiji.

“Da, probala sam seks utroje, ali ne želim da iznosim detalje”, izjavila je u toj emisiji.

Lejdi Gaga u svijetu je prodala 15 miliona albuma i 51 milion singlova. Dobitnica je pet Gremi nagrada. Nedavno je časopis Forbs proglasio za najmoćniju ženu šoubiznisa. Ta titula je godinama pripadala Opri Vinfri.

Maltretirali su me jer sam jedinstvena

Za Rolling Stone je, po ko zna koji put, pričala o svojoj beskrajnoj ljubavi i strasti prema muzici i dkazala da se osjeća živom samo kada nastupa pred svojim obožavateljima.

“Osjećam se mrtvom kada nijesam na bini"

“Osjećam se mrtvom kada nijesam na bini. I nije me briga je da li je to zdravo ili nije i što drugi misle o tome”, smatra 25-godišnja zvijezda.

Osvrnula se i na svoje fanove, koje naziva malim čudovištima.

"Sa obožavaocima sam povezana pupčanom vrpcom koju nikada neću presjeći. Bila bih jako zla kada bih rekla da sljedećih mjesec dana neću komunicirati sa svojim fanovima jer želim da budem obična osoba. Moji obožavaoci čine 50 posto moje ličnosti”, puna je ljubavi Gaga, koja se prisjetila i vremena kad je postala slavna, prije tri godine.

“Bilo mi je teško jer sam takva kakva jesam. Ljudi su me zadirkivali i pipkali i mene i moju odjeću pitajući se 'šta je to, do đavola?”. Bilo je stvarno grozno. Maltretirali su me ljubitelji muzike jer nijesu mogli da vjeruju da sam toliko jedinstvena”, ispričala je pjevačica.

Bonus video: