Grupa "Black eyed peas" pravi pauzu

Fergi je nedavno priznala da joj je potrebno da provodi više vremena s mužem Džošom Damelom i da se nada da će njih dvoje uskoro dobiti dijete.
0 komentar(a)
blek ajd piz, Foto: Free-extras.com
blek ajd piz, Foto: Free-extras.com
Ažurirano: 24.05.2011. 09:21h

Američka grupa "Blek Ajd Piz" napraviće uskoro pauzu u radu kako bi se njeni članovi pozabavili "privatnim stvarima", izjavila je pjevačica tog benda Fergi.Grupa će do ljeta boraviti na evropskoj turneji, a Fergi je kazala da će njeni članovi u bliskoj budućnosti prijevremeno prestati da sarađuju, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

"Pravimo pauzu. Imaćemo više vremena za privatne stvari", kazala je.Fergi je nedavno priznala da joj je potrebno da provodi više vremena s mužem Džošom Damelom i da se nada da će njih dvoje uskoro dobiti dijete."Džoš i ja smo ove godine proveli više vremena zajedno nego što je bio slučaj ranijih godina, što je odlično", kazala je.Fergi je rekla i da će njen kolega iz benda vil.aj.em pauzu iskoristiti za rad na solo albumu."Vil planira solo album. Čula sam ga, naziv mu je 'Black Einstein', i odličan je", kazala je.Grupa "Blek Ajd Piz" je u aprilu najavila da će po okončanju evropske turneje početi rad na sedmom studijskom albumu.

Bonus video: