Kiki Lesendrić u četvrtak promoviše novi spot

Sviraćemo mnogo preko ljeta i sigurno da nećemo zaobići Crnu Goru. Nastupićemo u nekoliko gradova, najvjerovatnije u Podgorici, Nikšiću, Baru, Kotoru, Herceg Novom..
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2011. 10:11h

Zoran-Kiki Lesendrić će uskoro objaviti novi spot za pjesmu "Slučajno" u kojem se osim njega pojavljuju i mladi glumci Miloš Biković i Tamara Dragićević, publici poznati po ulogama u filmu "Montevideo, Bog te video". Oni su ovom prilikom preuzeli ulogu ljubavnog para, a sve se odvija na beogradskom Dorćolu.

Prema riječima Lesendrića, spot će svoju premijeru imati u četvrtak, 26. maja, a prije toga ljubitelji njegove muzike mogu na sajtovima YouTube i Facebook pronaći isječak u trajanju od 40 sekundi.

Spot je rađen u produkciji "Intermedia Networka" i "Cinnamon Productiona", a režiju potpisuje Ivica Vidanović.

"Slučajno" je prvi u nizu spotova koji će najaviti novi album, u pripremi su još dva, a album će, kako tvrdi Lesendrić, biti objavljen do septembra ove godine.

"Radim na njemu već nekih godinu dana. Za sada imam pet pjesama i želim da završim još pet. Ne opterećujem se previše, već lagano privodim to kraju", kaže za Vijesti poznati pjevač.

Prema njegovim riječima, Đorđe Balašević je napisao tekstove za dvije, a Mlađan Dinkić komponovao i radio aranžmane za tri nove numere i to je za sada ekipa sa kojom je Lesendrić sarađivao prilikom rada na novom albumu.

"Prije objavljivanja albuma održaćemo mnogo koncerata preko ljeta i sigurno da nećemo zaobići Crnu Goru. Sviraćemo u nekoliko gradova, najvjerovatnije u Podgorici, Nikšiću, Baru, Kotoru, Herceg Novom...", otkrio je pjevač. Nakon duge pauze, Kiki Lesendrić se vratio na scenu 2008. veoma uspješnim albumom "Mjesec na vratima".

Galerija

Bonus video: