Premijere na MTV-u: Spotovi bendova Skroz i Eva Braun

Eva Braun će predstaviti spot za pjesmu "Istra", a ovaj singl će od danas biti dostupan i za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.tv
0 komentar(a)
skroz, Foto: Rs-metal.com
skroz, Foto: Rs-metal.com
Ažurirano: 23.05.2011. 10:03h

Novi spotovi sarajevskog benda “Skroz” i bečejske “Eve Braun” biće premijerno prikazani večeras na regionalnom MTV kanalu.

Eva Braun će predstaviti spot za pjesmu "Istra", a ovaj singl će od danas biti dostupan i za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.tv.

U pitanju je numera sa njihovog novog albuma "Playback", objavljenog ranije ove godine, koji je prethodno najavio spot za pjesmu "Okreni moj broj".

"Playback" je povratak na scenu bečejskog vojvo-pop sastava nakon gotovo decenije diskografske pauze, a objavljen je pod etiketom B92.

U pitanju je peto studijsko izdanje benda, dupli CD sa dvadeset pjesama.

Novi, jedanaesti spot grupe Skroz snimljen je za numeru “Amerikanac”.

Riječ je o singlu koji najavljuje novo studijsko izdanje benda, čije objavljivanje je, prema riječima pjevača Adnana Šarana, planirano za jesen ove godine.

“Mjesec dana smo radili na spotu i konačno ga završili. Sniman je u hotelu 'Evropa' i na ulicama Sarajeva, a u spotu se pojavljuje Srđan-Žika Todorović, kojeg sam upoznao u kad smo svirali u Budvi”, kaže Šaran.

Režiju i produkciju spota, koji će premijerno biti emitovan na MTV-u, potpisuju Faruk Lončarević i Vedran Fajković.

Grupa “Skroz” postoji već 15 godina, iza sebe ima tri studijska izdanja. Novi album, kako je rekao Šaran, produciraće Đani Pervan.

Bonus video: