Zahtjevi benda Hurts uoči koncerta u Beogradu: Bijele ruže i slike top modela

U garderobi je obavezan i par velikih ogledala, kao i kompletan pribor za peglanje i održavanje njihovih košulja
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2011. 16:48h

Podgorica - Kako se da zaključiti iz saopštenja Avalona, mančesterski pop sastav Hurts koji će nastupiti u Beogradskoj areni 25. maja, poslao je ovoj producentskoj kući neke veoma neobične zahtjeve.

Jedan od najinteresatnijih je da duo popularnih 24-godišnjaka želi velike postere pet top modela. Kako se navodi u saopštenju, Teo Hačkraft i Adam Anderson nijesu precizirali imena, pa će im organizatori vjerovatno zalijepiti i poster srpske manekenke Ivane Stanković.

U zahtjevu Hurtsa jasno je istaknuto da fotografije modela moraju biti isključivo modnog karaktera.

Ulaznice za beogradski koncert elektro-pop tandema iz Mančestera mogu se kupiti po cijenama od 2.490 dinara (25 eura) za parter i 2.990 dinara (30 eura)

Među zahtjevima je i dvanaest svježe sječenih bijelih ruža bez trnja koje treba da stoje na bini tokom cijelog nastupa, kao i razglednice sa srpskim znamenitostima i poštanskim markama koje će Hačkraft i Anderson poslati prijateljima i porodici u Velikoj Britaniji, dok će jednu zastavu Srbije ponijeti sa sobom kao suvenir.

Obavezan i prilično naglašen zahtjev je i domaći med, asortiman zdrave organske hrane, stopostotne crne čokolade, različitog svježeg sezonskog voća iz Srbije, širok izbor voćnih sokova i boca crnog vina.

Pribor za peglanje i održavanje košulja

U garderobi je obavezan i par velikih ogledala, kao i kompletan pribor za peglanje i održavanje njihovih košulja i dizajnerskih odijela po kojima su prepoznatljivi.

Oni su početkom ove godine osvojili i prestižnu nagradu britanskog časopisa NME za najbolji novi bend

Mančesterski “Hurts” nastupiće na ekskluzivnom koncertu ograničenog kapaciteta 25. maja u Beogradskoj areni, a kao ulogu predgrupe dobio je beogradski trio Inje.

Popularni sastav iz Velike Britanije čine pjevač Hačkraft i klavijaturista Anderson, čiji su hitovi "Wonderful Life", "Better Than Love", "Stay" i aktuelni singl "Sunday" osvojili publiku širom svijeta za manje od godinu dana.

Oni su početkom ove godine osvojili i prestižnu nagradu britanskog časopisa NME za najbolji novi bend, a prema izboru istog nalaze se na listi turneja koje ne treba propustiti u 2011. godini.

Ulaznice za beogradski koncert elektro-pop tandema iz Mančestera mogu se kupiti po cijenama od 2.490 dinara (25 eura) za parter i 2.990 dinara (30 eura) za fan pit i tribine putem sajtova tickets.rs i eventim.rs.

Bonus video: