Novi album Jarbola besplatno na internetu

Novi album "Zabava" beogradskog alternativnog sastava "Jarboli" od danas se može besplatno preuzeti u mp3 formatu sa strane www.exitmusic.tv.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2011. 13:56h

Festival "Egzit", u okviru čijeg "Egzit lejbla" (Exit Label) se pojavljuje album "Zabava", saopštio je da je to, "kao i prethodna izdanja Jarbola, žanrovski šarolika rok ploča, jasne i britke poetike karakteristične za ovu grupu".

Gitarista i producent albuma Boris Mladenović rekao je ranije agenciji Beta da novi album sa 13 pesama "zvuči jako živo i pokazuje neke novostečene sviračke i autorske kvalitete Jarbola".

"Ova, kao i sve naše ploče, ima nekoliko tema.., a zabava je jedna od tih tema, u različitim aspektima. To nije baš afirmativno ime. Postoji tu doza ironije", kaže Mladenović.

"Jarboli će 13. maja uveče u Klubu Doma omladine Beograda koncertno promovisati "Zabavu", koja se neće pojaviti na CD-u, već na dvostrukoj vinilnoj ploči koju treba da objavi "Odličan hrčak".

Album "Zabava" beogradskog alternativnog sastava "Jarboli" od danas se može besplatno preuzeti u mp3 formatu sa strane www.exitmusic.tv.

Bonus video: