Indie diva Santigold na ovogodišnjem Exitu

Exit festival održaće se od 7. do 10. jula u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2011. 15:59h

Još jedna indie diva sa multikulturalnim zaleđem Santi White, poznatija pod pseudonimom Santigold, uz M.I.A. će nastupiti na Main Stageu na ovogodišnjem Exitu.

Santigold trenutno radi na novom albumu koji bi trebalo da izađe ove godine, a najavio ga je singl Go, kolaboracija sa Karen Orzolek iz grupe Yeah Yeah Yeahs.

Exit festival nastaviće tradiciju ispunjavanja "After 2AM" programa poznatim imenima d'n'b scene. Nastupe su potvrdili perjanica Metalheadz etikete S.P.Y. kojeg će uživo podržati MC Stamina, Digital SoundBoy System, predvođeni jungle legendom Shy FX-om, i Danny Byrd kojem će podršku na mikrofonu pružiti MC Dynamite.

Pored njih, u "After 2AM" programu nastupiće i jedan od osnivača i član sastava Cypress Hill, legendarni DJ Muggs. On će predstaviti "Bass For Your Face", predstojeći album čiji zvuk opisuje kao "West Coast Dubstep" i otkriva da je za njega spremna pozamašna lista gostiju po ugledu na svoje pređašnje "Soul Assassins" projekte.

Exit festival održaće se od 7. do 10. jula u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, a karte za ovaj festival, po cijeni od 59 eura, crnogorski građani mogu pazariti u agenciji "Exit travel", koja se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Exitova online etiketa će 10. maja predstaviti novi album beogradskog benda Jarboli, koji će biti dostupan za besplatan download na sajtu exitmusic.tv, a svoje materijalno izdanje dobiće sredinom mjeseca u produkciji "Odličnog hrčka" i "Digimedije".

Bonus video: