Prljavci: Na ovom prostoru svi su tajni agenti, ali mi nemamo tajni

Prema njegovim riječima, bend se malo zanio i uradio već 30 pjesama, pa sada pravi selekciju kako bi odabrao najbolje za album
0 komentar(a)
prljavo kazalište, Foto: Story.hr
prljavo kazalište, Foto: Story.hr
Ažurirano: 03.05.2011. 16:03h

Novi singl “Iza mojih prozora”, hrvatskog sastava “Prljavo kazalište”, naći će se ovih dana na radio-stanicama, a ujedno je najavna pjesma za album koji bi trebalo da se pojavi na jesen.

“Ova pjesma koja govori o tome da ljudi ne treba da gledaju šta se dešava iza mojih prozora, da je moja intima samo za mene. Imali smo nekoliko singlova već odrađenih i razmišljali smo koji da pustimo i odlučili smo se baš za ovaj koji će biti uvodni za album 'Knjiga tajni'. Za sada imamo odrađenih četiri-pet pjesama, a za nekoliko dana ponovo ulazimo u studio i radimo na ostalima”, kazao je za “Vijesti” frontmen grupe Jasenko Houra.

Prema njegovim riječima, bend se malo zanio i uradio već 30 pjesama, pa sada pravi selekciju kako bi odabrao najbolje za album.

“Dok proberemo imaćemo mnogo posla. Uprkos nazivu albuma, mi nemamo tajne, iako je ovo područje gdje svi vole da su tajni agenti. Mi ništa ne krijemo, a to je samo naziv jedne od ovih 30 pjesama”, ističe Houra.

Uskoro i spot

Na pitanje da li će uskoro uraditi i spot za ovu pjesmu, kaže:

“Spot bi trebalo da se snimi za nedjelju dana. Počeli bismo sa snimanjem negdje 8. ili 9. maja, a na TV stanicama bi počeo da se emituje već 15. maja”.

On dodaje da će Prljavci biti koncertno aktivni, iako nijesu ni prekidali nastupe od objave posljednjeg studijskog albuma, već su premašili očekivani broj svirki.

“Trebalo je da imamo 60 koncerata, međutim mi smo ih održali oko 85. Nastupali smo u Kanadi, Americi i naša turneja, zapravo, traje već dvije godine. Da li će nas čuti i crnogorska publika, to zavisi od našeg menadžmenta”, zaključio je on.

Bonus video: