Qtera objavila remiks pjesme "4 hearts" u verziji Masturbeatora

Prema riječima Milana Vujovića, bubnjara Qtere, ova saradnja je bila prirodan korak s obzirom na to da su članovi crnogorskog benda i ranije sarađivali sa Krivokapićem.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.05.2011. 17:19h

Podgorički alternativni rock bend Qtera objavio je remiks pjesme "4 hearts" u saradnji sa barskim producentom Masturbeatorom.

Ovaj singl je početkom godine dobio vizuelni identitet kroz spot koji je režirao Senad Šahmanović, a odskoro ga publika može čuti i u dubstep ruhu za što je zaslužan Andrija Krivokapić, javnosti poznat i u ulozi repera pod pseudonimom Dvorska Luda, ali i kao producent Masturbeator.

Prema riječima Milana Vujovića, bubnjara Qtere, ova saradnja je bila prirodan korak s obzirom na to da su članovi crnogorskog benda i ranije sarađivali sa Krivokapićem, sa kojim se privatno druže.

"Mi smo i ranije sarađivali u nekoliko navrata. Čak smo ga podržali muzički na jednom festivalu gdje je on repovao. Nije bilo uslova da se puste njegove matrice, pa smo uskočili sa instrumentima i odradili super svirku. Mimo toga, igra se i ta lora kod Braca (pjevač Qtere), pa je jednu noć pala ideja na pamet", uz osmijeh odgovara Vujović na pitanje kako je došlo do ove kolaboracije.

On je dodao da članovi Qtere veoma cijene njegov rad i smatraju Krivokapića jednim od najtalentovanijih u producentskoj branši u Crnoj Gori.

Vujović je, takođe, naveo da je Masturbeator imao punu slobodu pri svom radu na remiksu.

"Nijesmo se miješali u njegov rad niti smo se raspitivali sve do finalnog izdanja, jer smo htjeli da imamo taj efekat iznenađenja. Potpuno smo zadovoljni na kraju. Inače, ja sam postao ljubitelj dubstep muzike, tako da sam posebno zadovoljan, s obzirom na to da u remiksu ima primjesa dubstepa, ali i nekih drugih elektronskih pravaca", kaže bubnjar Qtere.

Remiks pjesme "4 hearts" moguće je poslušati i besplatno preuzeti sa Soundcloud profila Masturbeatora.

Što se tiče daljih planova Qtere, Vujović je izjavio da se spremaju velika dešavanja u skorijoj budućnosti , ali nije želio da precizira o čemu se radi.

Galerija

Bonus video: