Toni Cetinski: Volim da pjevam publici sa juga

On otkriva da polako sprema album, ali ga ne očekuje na tržištu prije proljeća sljedeće godine.
0 komentar(a)
Toni Cetinjski, Foto: Siol.net
Toni Cetinjski, Foto: Siol.net
Ažurirano: 29.04.2011. 16:16h

Popularni hrvatski pjevač Tony Cetinski, nastupiće sjutra veče u kotorskoj diskoteci “Maximus”, kada će publika imati prilike da čuje njegove najveće hitove. Među njima su “Ako to se zove ljubav”, “Blago onom ko te ima”, “Kad žena zavoli”, “Neka te odvede”, “Od milijun žena”, “Onaj ko te ljubi sretan je”, “Sve je dobro kad si tu”, “Umirem sto puta dnevno”..., a popularni pjevač za “Vijesti” kaže da se uvijek raduje dolasku u Crnu Goru jer je lijepo dočekan od ovdašnje publike.

“Prava publika s juga. Ona je zahtjevna i srčana, a to motiviše svakog pjevača. Dolazim sa namjerom da napravimo dobru zabavu i razmijenimo puno pozitivne energije, kroz nove, ali i stare hitove”, kaže Cetinski.

On otkriva da polako sprema album, ali ga ne očekuje na tržištu prije proljeća sljedeće godine.

“Prije toga me čeka još dosta velikih nastupa, a izdvojio bih koncert Otkrivanje strasti - Crossover trilogija, jer je novi koncept u kojem sublimiram svoju ljubav prema rocku koju gajim iz mladosti, popu sa kojim živim i klasici koju sam otkrio u zrelijoj umjetničkoj fazi. Počinjem koncertom u pulskoj Areni 30. jula, a obići ću nekoliko gradova u regiji. Nešto sasvim novo od mene”, otkrio je Cetinski.

Album 'Ako to se zove ljubav' iako je izašao prije tri godine još se odlično kotira kod publike i nijesam ga se zasitio dovoljno da bih krenuo dalje”, iskren je Cetinski.

Prema njegovim riječima, publiku će za nekoliko mjeseci obradovati i novom singlom.

“Kako sada stvaro stoje, vjerovatno na jesen. Album 'Ako to se zove ljubav' iako je izašao prije tri godine još se odlično kotira kod publike i nijesam ga se zasitio dovoljno da bih krenuo dalje”, iskren je Cetinski.

Inače ovih dana njegova majka Vinka Cetinski je u istražnom zatvoru u Puli, pretpostavlja se da je kako prenose tamošnji mediji uhapšena zbog prijave Danka Končara, tzv. "kralja kroma", koji je protiv nje u oktobru prošle godine podnio prijavu za prevaru i zloupotrebu ovlašćenja. Končar tvrdi da ga je Cetinski oštetila za oko 16,5 miliona eura.

Na pitanje kako je prihvatio trenutnu porodičnu situaciju kratko je prokomentarisao:

“Naravno da nije lako, ali to je nešto što smo očekivali, jer je takva pravna procedura”.

Sa Sergejem duet kad nađu pravu pjesmu

Iako je prošle godine objavio duetsku pjesmu “Tražim te”, sa učesnicom Operacije Trijumf, Sonjom Bakić, ima u planu da snimi još neke.

Na pitanje da li je moguće da će to uraditi sa crnogorskim pjevačem Sergejem Ćetkovićem, kojeg za hrvatsko tržište zastupa njegova produkcijska kuća “Nobili i Cetinski”, kaže:

“To nije sporno, mislim da mogu reći za obojicu. Nigdje nam se ne žuri, čekamo pravu pjesmu. Kad je snimimo, biće to nešto ekstra”.

Bonus video: