Marti Fridmen glavno ime rok festivala na brodu Kolos u Beogradu

Ideja događaja je promovisanje rok, pank i alternativnog gitarskog zvuka na neobičnom mjestu - brodu \'Kolos\' saopštio je promoter.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2011. 11:54h

Bivši gitarista metal sastava "Megadet" (Megadeth) Marti Fridmen (Marty Friedman), alternativni i pank sastavi "Blok aut", "KUD Idijoti", "Sanšajn", "Ateist rep" i drugi nastupiće na "Kolos rok festu", koji će biti održan 20. i 21. maja u Beogradu.

"Ideja događaja je promovisanje rok, pank i alternativnog gitarskog zvuka na neobičnom mjestu - brodu 'Kolos', savršeno koncipiranom enterijeru za jedan ovakav događaj", saopštio je danas promoter "Promedija promoušn" (Promedia Promotion).Na festivalu na "Kolosu" ukotvljenom na Savi, 20. maja uveče nastupaju "Blok aut" (Block Out), "Goribor", "Čovek bez sluha", "Konsekrejšn" (Consecration), "Darkšajns" (Darkshines) i Fridmen, koji je sa "Megadet" snimio između ostalih albume "Rust in Peace" (1990) i "Countdown to Extinction" (1992).Drugog dana "Kolos rok festa", u subotu 21. maja od 20.00, nastupaju "KUD Idijoti", "Sanšajn" (Sunshine), "Ateist rep", "Siks pek" (Six Pack), "Čikine bombone" i "S.U.S".Kultni pank sastav iz Pule "KUD Idijoti" ove godine proslavlja tri decenije postojanja, ali su nedavno saopštili da će u narednom razdoblju nastupati kao trio, zbog odsustva pjevača Branka Črnca-Tuste koji je na liječenju od raka pluća i grla.

Bonus video: