Zdravko Čolić na Žabljaku snima spot za pjesmu "Pamuk"

"Video je sniman na različitim jezerima, nepristupačnim mjestima u lošim vremenskim uslovima, po kiši i jakom vjetru".
1147 pregleda 0 komentar(a)
Zdravko Čolić, Foto: Z.Pahulja
Zdravko Čolić, Foto: Z.Pahulja
Ažurirano: 29.04.2011. 09:48h

Zdravko Čolić snima spot za pjesmu “Pamuk” na nekoliko lokacija na Žabljaku pod rediteljskom palicom Aleksandra Kerekeša Kekija.

"Video je sniman na različitim jezerima, nepristupačnim mjestima u lošim vremenskim uslovima, po kiši i jakom vjetru. Priča prati djevojku koja se rađa kao cvijet pamuka. Nosi haljinu napravljenu u nekoliko slojeva koji simbolizuju razvoj ruže, od pupoljka do cvijeta. Na kraju djevojka umire, a kroz cijeli spot traži je bijeli haski samojed, koji kad je nađe mrtvu legne pored nje", otkrio je scenario spota za “Vijesti” Kerekeš, dodajući da su, kako bi projekat bio vizuelno što bolji, koristili i specijalni mini-helikopter, iz kojeg su snimljeni neki od kadrova.

Spot je rađen pod sponzorstvom Raiffeisen banke, čije je Čola zaštitno lice.

"Raiffeisen banka u ponudu uvodi nove VISA debitne i kreditne kartice, specijalno dizajnirane sa likom Zdravka Čolića, koje će posebno obradovati njegove mnogobrojne obožavatelje. Platne kartice sa likovima muzičkih zvijezda do sada su bile prisutne samo na najvećim tržištima, tako da su do sada imali priliku da ih koriste obožavaoci Elvisa Prislija, Džonija Keša ili Rolling Stonesa", kazali su u ovoj banci.

"Pamuk" je pjesma sa Čolićevog posljednjeg albuma “Kad pogledaš me preko ramena” sa kojeg su se izdvojie numere “Manijači”, “Poplava”, “Dajte nam svega”, “Autoput” i ujedno najavni spot za veliki koncert koji će pop zvijezda održati 25. juna na beogradskom Ušću.

Bonus video: