PRIJAVE DO 5. MAJA

Darkwood Dub i Jinx na Exitu, u toku konkurs za neafirmisane izvođače

Ove godine zabilježeno je rekordno interesovanje izvođača, pa je tako do sada pristiglo više od 800 prijava!
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2011. 13:35h

Novosadski Exit najavio je nekoliko regionalnih izvođača, koji će upotpuniti proglam glavne bine festivale. Tako će kao predgrupe najvećih zvijezda svirati, uz ranije najavljeni Jinx, Darkwood Dub i S.A.R.S, uz ranije najavljen Petrol.

Na ostalim binama nastupiće Partibrejkers, Irie FM, The Good Guys, Gramophonedzie, Svi na pod, Atheist Rap, Killo Killo, Kandžija i Ringišpil.

Organizatori Exita su podsjetili da konkurs Play@Exit traje do do 5. maja, do kada se neafirmisani solo izvođači, bendovi i disk džokeji zainteresovani za nastup na festivalu mogu prijaviti registracijom na sajtu exitmusic.tv.

"Ove godine zabilježeno je rekordno interesovanje izvođača, pa je tako do sada pristiglo više od 800 prijava! Konkurencija je žestoka, a članovi žirija imaće pune ruke posla u odabiru najboljih. Pored predstavnika Exita, izvođače će birati i predstavnici popularnih muzičkih sajtova, a finalnu riječ imaće publika! Ove godine posjetioci sajta sa nalogom na Facebooku, mogu pomoći izvođačima. "Like" pored njihovog imena, otvara vrata Exit Music bine za tri benda ili disk džokeja sa konkursa", saopšteno je iz organizacije.

Rezultati konkursa biće objavljeni 20. maja, a pobjednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

Zvijezde Exita koji će biti održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi biće Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Jamiroquai, Pulp i mnogi drugi.

Preporučujemo za Vas