Nenad Ćeranić snima himnu izbora za mis Crne Gore i Srbije

Pjesma je skoro završena, a publika će imati priliku da je čuje sredinom maja, kad kreće i zvanična kampanja za izbore.
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2011. 16:28h

Ekskluzivac izdavačke kuće “Goraton” Nenad Ćeranić sredinom maja obradovaće svoje fanove novim singlom pod nazivom “Neka pričaju ljudi”.

Inače, pomenuta numera biće himna zvaničnog izbora za mis Crne Gore, ali i Srbije.

"Ljudi iz kompanije Miss YU su izrazili želju da ja uradim numeru koja će biti zvanična himna izbora koji oni organizuju u Crnoj Gori i u Srbiji. Bio sam veoma inspirisan, tako da je pjesma nastala relativno brzo i drago mi je što ću ovaj singl imati priliku da predstavim uz ovakvu manifestaciju. Pjesma “Neka pričaju ljudi” je brza, prava ljetnja i inspirisana, je, kao i sve moje pjesme ženskom ljepotom", priča za “Vijesti” Ćeranić.

Kako ističe, novi singl publika će imati priliku ubrzo da čuje.

"Pjesma je skoro završena, a kako od sredine maja kreće zvanična kampanja za izbore u Crnoj Gori i Srbiji, tada će publika i imati priliku da čuje numeru “Nek pričaju ljudi”. Ona će takođe biti prezentovana i na radio stanicma, televizijskim emisijama, a nadam se da će i publika na nju dobro reagovati", priča Ćeranić.

Pjesma je skoro završena, a kako od sredine maja kreće zvanična kampanja za izbore u Crnoj Gori i Srbiji, tada će publika i imati priliku da čuje numeru “Nek pričaju ljudi”

Ova numera, naći će se na njegovom drugom albumu koji je u pripremi, ali najvjerovatnije kao bonus.

"Moj producent Alek Aleksov i ja vrijedno radimo na novim pjesmama već neko vrijeme. Ne želim sada ništa da prognoziram i dajem nekakve rokove, ali ako nastavimo ovim tempom, pjesme bi trebalo da budu gotove krajem oktobra, početkom novembra, a album će, kao i prethodni biti objavljen pod etiketom izdavačke kuće “Goraton”", otkriva Ćeranić.

Inače, ovih dana, pojaviće se i spot za numeru “Za kraj” s prethodnog projekta, za koju je spot sniman u Bitolju još prošle godine.

Jellena se brine za kondiciju ljepotica

Nenad Ćeranić nije jedini muzičar koji sarađuje sa agencijom Miss YU, tu je i pjevačica Jellena koja je kondicioni trener ljepotica.

"Sa njima radim već pet godina. Naime, najprije je moja pjesma “Svetica” bila njihova himna, pa sam počela da se družim sa Vesnom da Vinči i Milankom Đorđević i one su mi, kada sam magistrirala menadžment u sportu predložile da budem kondicioni trener misicama. Ova saradnja mi dobro dođe, imamo uzajamnu korist, a i volim da radim kondicione treninge jer je taj posao vezan za moju struku i ono što radim u Gradskom centru za fizičku kulturu", priča Jellena.

Prema njenim riječima, nije teško raditi sa članicama kompanije Miss YU.

"One su sve, pored toga što su lijepe, veoma pametne i mnogo se ulaže u njihovo obrazovanje. Spremne su da i kad je fizička kondicija u pitanju dosta toga urade, poslušne su i zaista je zadovoljstvo raditi sa njima. Sa njima ne radim profesionalne treninge, ako smo na moru obično trčimo po plaži, a ako smo na planini, onda šetaju i planinare. Jutarnji treninzi su više za zagrijavanje, dok preko dana imaju aerobik u vodi, što je sada hit i pomaže im da se jako brzo zategnu. Ranije sam vodila računa i o njihovoj ishrani", objašnjava Jellena.

Bonus video: