Gula garantuje dobar provod

Bend je okupljen, a činiće ga članovi grupe “Akademija” koji su nekada bili u sastavu “Katapulta” i mladi gitarista Milan Milićević
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.04.2011. 19:12h

Pripreme za koncert Gorana Pejovića Gule i “Katapulta” zakazan je za 27. april u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, uveliko su u toku.

"Već nekoliko dana ide reklama na radiju, a malo kasnimo sa kampanjom na Facebooku. Administrator je bolestan, pa nikako da napravimo pozive na najposjećenijoj društvenoj mreži" priča za “Vijesti” Gula.

Kako ističe, bend je okupljen, a činiće ga članovi grupe “Akademija” koji su nekada bili u sastavu “Katapulta” i mladi gitarista Milan Milićević. Prateće vokale pjevaće Renata Perazić, a napravljen je i repertoar od 22 pjesme.

"Biće zastupljene numere sa svih naših albuma. Birali smo najveće hitove “Katapulta” koje znamo da publika voli, jer će koncert biti sniman uživo i sa njega će biti objavljen audio CD. Dosta smo se angažovali i oko toga, čak se trudimo da i aranžmane zbog tog snimka promijenimo. Nijesmo dugo nastupali u Podgorici, tako da možemo već sada da garantujemo odličan nastup i dobar provod za sve one koji odluče da to veče budu uz nas", obećava Gula.

Davor Vučetić gost koncerta

Na ovom koncertu neće se pojaviti ostali pjevači “Katapulta”.

"Takav koncert napravili smo u Baru i mislim da je to sasvim dovoljno. Planiramo da nakon Podgorice sličan program napravimo i u ostalim crnogorskim gradovima, tako da bi bilo nemoguće da se u svakom gradu ponovi ista priča. Mislim da ni publici to ne bi bilo interesantno", tvrdi on.

Međutim, Gula će ipak imati gosta na ovom koncertu i to mladog nikšićkog pjevača Davora Vučetića.

"Davor je fin dečko i drago mi je što će pjevati na mom koncertu. Eto, imaće priliku da predstavi publici dvije svoje pjesme", otkriva Gula.

Kako ističe barski muzičar ovaj koncert je od velikog značaja, ne samo za muzičku scenu, već i zato što će poslije nekoliko godina nastupiti u glavnom gradu Crne Gore.

"Nijesmo naišli na veliku podršku ni Opštine Bar, kao ni Turističke organizacije. Jedini koji nam je izašao u susret je naš prijatelj, vlasnik firme “Cakan sport”. Međutim, sve nas to nije obeshrabrilo, mi vježbamo i održaćemo koncert na kome se finansijski nedostaci neće ni primijetiti", obećao je Gula.

Karte za pomenuti muzički događaj već se mogu naći na biletarnici KIC-a “Budo Tomović” i to po cijeni od pet eura.

Bonus video: