Muzički spektakl Sensation traži DJ heroje

Dva pobjednika – DJ heroja biće proglašena 12. maja na Sensation VIP party-u, kada će se predstaviti publici prvim nastupom uživo.
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.04.2011. 13:12h

Konkurs za dva DJ-a iz regiona koja će zajedno sa afirmisanim DJ imenima nastupiti 21. maja u okviru Sensation VIP Deluxe kluba u Beogradskoj areni, otvoren je i trajaće do 1. maja, kad kreće on line glasanje.

Na spektakularnoj žurki koja je zakazana za 21. maj za muziku će biti zaduženi Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, MC Gee, Mr White i DJ Chuckie.

“Prijavljivanje je u toku putem sajta gdje možete naći više informacija o samom konkursu. Pored glasova na sajtu, o pobjednicima će odlučivati i domaća i internacionalna imena iz svijeta klabinga.

Dva pobjednika – DJ heroja biće proglašena 12. maja na Sensation VIP party-u, kada će se predstaviti publici prvim nastupom uživo.

Takođe, svakome ko glasa za svog lokalnog DJ heroja pruža se mogućnost da bude jedan od 50 fanova koji će zajedno sa pobjednicima biti 21. maja u Beogradskoj areni i doživjeti jedinstveno Sensation iskustvo.

Pobjednici konkursa će odabrati 50 fanova koji će biti njihova podrška na Sensation-u”, kazala je u saopštenju za medije Danijela Rakić, PR Beogradske arene.

Kandidati moraju biti stariji od 18 godina iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, te Bosne i Hercegovine. Nijesu ograničeni u smislu izbora opreme koju koriste pri snimanju DJ miksa, ali moraju koristiti pjesme do kojih su došli na legalan način, stoji, između ostalog, u pravilniku.

Rakićeva je podsjetila da je Sensation najveći svjetski muzičko-scenski spektakl.

“Interesovanje za beogradski Sensation je veliko i prevazilazi granice regiona: prema mjestima prodaje ulaznica, očekuju se dolasci grupa i iz Brazila, Norveške, Holandije, Velike Britanije, Južne Afrike, Indije, SAD i još 27 zemalja svijeta.

Posjetioci beogradskog Sensationa uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv “The Ocean of White” i koja svojim, do sada neviđenim audio-vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina "bijelog okeana".

Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u 20 časova, a zatvaraju 22. maja u sedam ujutro”, kazala je Rakićeva, dodajući da se karte po cijeni od 7.000 dinara (oko 70 eura) preko ovlašćenih distributera, a da se spisak može naći na Facebook strani Sensationa.

Bonus video: