Novi album "Nevernih beba" početkom jeseni

“Praštam vremenu u kojem živimo, ljudima. Ovo će biti psihološka poruka o svemu onom što nam se događa"...
0 komentar(a)
Neverne bebe, Foto: Neverne-bebe.com
Neverne bebe, Foto: Neverne-bebe.com
Ažurirano: 18.04.2011. 17:18h

Novi album beogradskog sastava “Neverne bebe” pojaviće se početkom jeseni, a biće sniman u novoj postavi. Album će se zvati “Praštam”, kako je za “Vijesti” otkrio frontmen benda Milan Đurđević. On je objasnio i kako je novi CD dobio ime..

“Praštam vremenu u kojem živimo, ljudima. Ovo će biti psihološka poruka o svemu onom što nam se događa. Biće to socialno-psihološki album na kojem će i dalje dominirati ljubav. Mi smo bend koji još ima snagu da pošalje poruku tog tona, a da pri tom sugeriše na sve probleme, te da kod ljudi probudi emotivno stanje u kojem će sebi napraviti ljepši život”, kaže Đurđević.

On dodaje da je do sada urađeno već šest pjesama, a da će ih članovi glupe snimiti još toliko.

“Trebalo je da bude gotov do ljeta, međutim zbog koncerata odložili smo ga za prvu nedjelju septembra. Ovaj nam je album dosta važan u karijeri jer će poslati nadam se ozbiljnu poruku i njome možda promijenimo svijest omladine”, smatra Đurđević.

Novi album, nova pjevačica

Sa novim albumom, došlo je i do promjene unutar benda, pa će tako umjesto Jane Šušteršić, sada pjevati Tijana Sretković, koja je sa Nevernim bebama već imala nekoliko koncerata po Srbiji i Crnoj Gori.

“Sa Janom smo se rastali u prijateljskim odnosima. Ona nas je napustila jer je otišla u Ameriku da tamo živi. Poželjeli smo joj sreću na ličnom i profesionalnom planu i zahvalili na lijepim trenucima koje smo podijelili uz muziku”, priča Đurđević o četvrtoj izmjeni postave sastava.

Na pitanje da li se i dalje u kontaktu sa ostalim članovima benda, da li postoji mogućnost ponovnog okupljanja, kao i da li će nekadašnja pjevačica Gorica možda opet biti dio ekipe, Đurđević odgovara:

“Ona je bila dio naše priče, ostavila trag, a sa svima njima smo u prijateljskim odnosnima. Oni imaju svoje obaveze, tako da smo svi krenuli u svom pravcu”.

Na ljeto koncert u Podgorici

Prema njegovim riječima, uz Tijanu će i dalje nastupati Jelena Pudar, a grupa će tokom ljeta svirati i u Crnoj Gori.

“Nedavno smo imali koncerte u Budvi i Tivtu, publika je odlično reagovala na novu pjevačicu, a tokom ljeta imamo u planu da održimo veliki koncert i u Podgorici. Osim toga čim krene ljeto i lijepi dani imaćemo nastupe po cijeloj Crnoj Gori”, zaključuje Đurđević.

Bonus video: