Novi album "Hladnog piva" biće distribuiran u svim zemljama ex Yu, osim u Crnoj Gori

Frontmen zagrebačkog benda, Mile Kekin je za “Vijesti” najavio da će njegova grupa prvi svirati u Crnoj Gori ovoga ljeta.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2011. 15:30h

Prije dva dana poznati hrvatski bend “Hladno pivo” objavio je svoje dugoočekivano studijsko izdanje - "Svijet glamura". Ovaj album će biti distribuiran u svim zemljama bivše Jugoslavije, osim u Crnoj Gori, kako navode iz “Menarta”.

Ipak, frontmen zagrebačkog benda, Mile Kekin je za “Vijesti” najavio da će njegova grupa prvi svirati u Crnoj Gori ovoga ljeta. Osim toga, on je za “Vijesti” pričao o novim pjesmama, trenutnom stanju u društvu, angažovanoj muzici, slavi, Internetu...

• Šta predstavlja naslov albuma "Svijet glamura"?

- To je metafora medijske slike i uopšte stanja u društvu trenutno. Pokušali smo da predstavimo taj, da tako kažem, nakaradni vašar u kojem živimo, koji je toliko iskarikiran da ga je teško i u pjesmi opisati.

• S obzirom na to da, sudeći po nazivu albuma i prvom singlu, nastavljate sa društvenim angažmanom u pjesmama, smatraš li da rok muzika mora biti angažovana i dijeliš li mišljenje sa onima koji tvrde da je rokenrol posljednjih godina istupio svoju buntovnu oštricu?

- Pa, teško mi je da pričam na tu temu o rokenrolu uopšte... A što se tiče “Hladnog piva”...

Opširnije u štampanom izdanju...

Bonus video: