"Wake Me Up" na MTV-u

Nakon upravo završene evropske turneje članovi grupe su odlučili da naprave spot koji će ih prikazati u ulozi koju najviše vole - uživo na pozornici
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2011. 16:22h

Slovenački ska pank bend "Elvis Jackson" objaviće svoj novi spot za pjesmu "Wake Me Up".

Nakon upravo završene evropske turneje članovi grupe su odlučili da naprave spot koji će ih prikazati u ulozi koju najviše vole - uživo na pozornici.

"Mi smo živi bend i živimo za živu svirku. Zato smo se odlučili da putem ovog spota pokušamo da prenesemo bar djelić atmosfere sa naših koncerata. Mada, naravno, to nije ni blizu osjećaju kao kada si na pozornici", kazao je za "Vijesti" David Kovšča Buda, pjevač u bendu "Elvis Jackson".

"Mi smo već napravili jedan spot sa snimcima s koncerata, a razlika između tog prethodnog i ovog je što smo se u ovom koncentrisali na manje, klupske prostore gdje je atmosfera intimnija", rekao je Buda i dodao da je za novi spot "Elvis Jacksona" najviše iskorišteno snimaka sa njihova dva rasprodata koncerta u Mostovna klubu u Novoj Gorici.

Rado bi došli i kod nas

Prema njegovim riječima, spot napravljen u crno-bijeloj tehnici, režirala je Tina Isternič, a premijerno će biti prikazan na regionalnom MTV-u.

Buda dodaje da bend planira da u skorijoj budućnosti napravi još jedan spot za neku od pjesama sa posljednjeg studijskog izdanja "Against the Gravity".

"Za nas je najbitnije da može da se svira, bez turneje bend nije bend. Mi smo sad svirali po Austriji, Švajcarskoj, Mađarskoj, imamo uskoro nastup na ljubljanskim Križankama, a onda možda uđemo u studio i počnemo rad na novom materijalu. Nove pjesme su sređene manje-više i čekaju da se snime", rekao je vokalista slovenačkog benda i dodao da se novi album može očekivati početkom sljedeće godine.

Na pitanje da li možemo očekivati koncert "Elvis Jacksona" i u ovim krajevima, Buda odgovara:

"Mi bismo došli naravno, ali zavisi od logistike. Kao što rekoh, nama je najbitnije da što više sviramo, tako da ako nam neko može srediti nekoliko koncerata u pravom trenutku, kad budemo na putu, eto nas i kod vas."

Bonus video: