Predstavnica Hrvatske Darija Kinzer na Eurosongu 2011. nestaje sa scene

Sergej Vorontsov biće sve vrijeme na sceni s Darijom, dio pjesme “Celebrate” otpjevaće s njom kao jedan od izvođača, a zatim će izvesti trik koji će uskoro uvježbati s Darijom...
75 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2011. 16:26h

Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na “Eurosongu” Darija Kinzer osmislila je svoj scenski nastup. Naime, s njom će se na sceni u prvoj polufinalnoj večeri koja je na programu 10. maja pojaviti ruski mađioničar i iluzionista Sergej Vorontsov.

"Ne želimo da do posljednjeg trenutka otkrijemo što će Sergej izvesti na bini, ali mogu obećati da će se o Darijinom eurovizijskom scenskom nastupu dugo pričati", rekla je Elizabeth Homsi, urednica Zabavnog programa HTV-a.

"Sergej Vorontsov biće sve vrijeme na sceni s Darijom, dio pjesme “Celebrate” otpjevaće s njom kao jedan od izvođača, a zatim će izvesti trik koji će uskoro uvježbati s Darijom", najavio je Aleksandar Kostadinov koji je ruskog mađioničara upoznao na jednom “Eurosongu”.

Iluzionist, koji je trenutno na turneji po Francuskoj “kupio” ga je trikom u kojemu na pozornici nestaje automobil. Vorontsov tek treba da odluči koji će tačno trik da izvede u saradnji s Darijom, a njemu se najviše sviđa opcija u kojoj bi pri kraju nastupa mlada pjevačica trebalo da nestane sa scene.

Ovih dana, Darija sa svojim timom kreće na promotivnu turneju, pa će tako u okviru nje posjetiti Amsterdam, Moskvu, Maltu, Beograd i Ljubljanu.

Male šanse za finalem najbolj Dino Merlin

Za sada dvadesetdvogodišnja debitantkinja Darija, ako je vjerovati kladionicama i nema puno šanse za prolazak u finale, a kamoli za pobjedu. Na kladionicama se nalazi tek na 36. mjestu.

Što se tiče ex- YU republika i dalje se najbolje kotira predstavnik Bosne i Hercegovine Dino Merlin koji je trenutno na sedmom mjestu. Predstavnica Slovenije Maja Keuc na 15, dok je Danica Radojčić Nina ispred Srbije tek na 31. mjestu. Ipak, i ove godine najmanje šansi ima predstavnik Makedonije Vlatko Ilievski koji je na posljednjem mjestu.

Bonus video: