Album grupe S.A.R.S. preuzet 40 000 puta!

Album \\"Perspektiva\\" za kratko vrijeme dostigao je nevjerovatan tiraž, a biće dostupan za besplatan download do 23. aprila
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2011. 13:50h

Samo tri meseca nakon što je novi album grupe S.A.R.S. postavljen za besplatan download na regionalnim MTV satovima, dostigao je 'tiraž' od fantastičnih 40 000 downloada! Time se bend upisao u najnoviju istoriju digitalnog tržišta kao zasigurno najbrže legalno preuzet album na našim prostorima. Da će veliko intereresovanje za album "Perspektiva" grupe S.A.R.S. vladati svuda u regionu bilo je jasno nkon samo tri dana jer su već tada dostigli tiraž od preko šest hiljada primjeraka.

"Želio bih da iskažem veliku zahvalnost i veliko poštovanje svim ljudima koji su preuzeli naš album 'Perspektiva' i time pružili ogromnu podršku grupi S.A.R.S.! Cifra od 40 000 downloada je za nas stvarno neverovatna, i prevazišla je sva naša očekivanja. Ukoliko postoji još neko ko, igrom slučaja, nije uspio da preuzme naš novi album, može to da uradi do 23. aprila ove godine. Na kraju bih, u ime svih nas iz grupe S.A.R.S., želio da se zahvalim MTV-ju na saradnji i na odličnoj medijskoj podršci! Mir i ljubav!“, izjavio je pjevač benda Žarko Kovačević.

Album grupe S.A.R.S. je prvi digitalni album koje je regionalni MTV ponudio publici širom regiona putem svojih lokalnih sajtova. Pored albuma grupe S.A.R.S., posjetioci su mogli su da preuzmu singlove mnogih sastava među kojima su i "Lollobirgida" i "Bei The Fish".

Bonus video: