Sa tatom se (ne)može raditi

Dok je pop zvijezda Bijonse odlučila da više ne sarađuje sa svojim ocem, holivudska glumica Liv Tajler ima sasvim drugačiju želju. Ona bi, piše Digital Spy, voljela da snimi duet sa svojim tatom, vođom "Aerosmitha" Stivenom Tajlerom.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2011. 17:32h

Kako je rekla, do sada su je glumačke obaveze sprečavale da se posveti muzičkoj saradnji sa ocem, ali je izrazila nadu da će do dueta ipak doći u bliskoj budućnosti.

"Stalno pjevamo zajedno. Uvijek pričamo o tome da snimimo nešto zajedno. Ponekad kad je u studiju, kaže mi 'dođi da pjevaš prateće vokale ili pjevaj sa mnom'. Ali ja sam često na nekom drugom mjestu i zbog obaveza teško možemo da se uskladimo i sastanemo", kazala je glumica.

Bijonse nije imala tih problema - Metju Nouls je bio njen menadžer još otkako se krajem devedesetih pojavila na sceni kao pjevačica grupe "Destiny's Child". Sada je toj saradnji došao kraj, prenosi AP.

Dvadesetdevetogodišnja Gremijem nagrađena muzičarka je preko svoje portparolke poručila da su se njoj i njenom ocu "razišli putevi na poslovnom nivou".

"On će uvijek biti moj otac i ja ga jako volim. Zahvalna sam za sve čemu me je naučio", dodala je Bijonse u poruci za javnost. Nije pominjala zašto su prestali da sarađuju, ali je navela da je odluka zajednička.

"Posao je posao, a porodica je porodica. Volim svoju kćerku i veoma sam ponosan na to što radi i što je postigla. Radujem se njenim budućim uspjesima", kazao je Metju Nouls američkim medijima.

Bonus video: