Najavljeno objavljivanje dueta Majl Džeksona i Fredi Merkjurija

Najavljuje se objavljivanje najmanje dvije od tri pjesme koje su zajedno snimili legendarni pjevači. Preostali članovi grupe “Queen” rade na “sređivanju” ovih snimaka
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.03.2011. 18:43h

Majkl Džekson i Fredi Merkjuri jesu otišli, ali sasvim sigurno nisu zaboravljeni.

Nedavno je najavljen film o životu Fredija Merkjurija u kojem će legendarnog pjevača grupe “Queen”, navodno, igrati Saša Baron Koen. Što se tiče preminulog “kralja popa”, u posljednje dvije godine je objavljeno više obrada, saradnji, kompilacija i arhivskih izdanja nego ikada ranije.

A sada, kako javlja crawdaddy.com a prenosi kanadski Exclaim!, preostali članovi grupe “Queen” rade na “sređivanju” ovih snimaka - bubnjar Rodžer Tejlor kaže:

“Trenutno radimo na postprodukciji nekih nikada do sada objavljenih snimaka koje su Fredi i Majkl uradili u prvoj polovini 80-ih godina. Ne mogu da vam kažem više od toga, osim da pjesme zvuče nevjerovatno!”

Koliko je poznato, postoje tri neobjavljene, a snimljene pjesme na kojima su ova dva pjevača radila zajedno - “Victory”, zatim “There Must Be More to Life Than This” koju je Fredi Merkjuri kasnije objavio u solo verziji na albumu “Mr. Bad Guy” 1995, i na kraju “State of Shock”, na kojoj je Majkl Džekson u konačnoj verziji iz 1984. imao drugog partnera na vokalima - u pitanju je Mik Džeger.

Demo verzije za dvije od tri pjesme su, naravno, odavno “iscurile” .

“There Must Be More to Life Than This” je naziv numere koju dajemo uz ovaj tekst, a “State of Shock” možete da preslušate ovdje.

Bonus video: