Otvoren konkurs za INmusic festival

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani bendovi, a tri izvođača sa najvećim brojem glasova publike dobiće priliku da nastupi na T-Mobile INmusic festivalu.
0 komentar(a)
InMusic, Foto: Panoramio
InMusic, Foto: Panoramio
Ažurirano: 16.03.2011. 16:29h

Kao i prošlih godina, hrvatski T-Mobile INmusic pokrenuo je konkurs za nastup bendova na ovogodišnjem izdanju ovog festivala pod nazivom "Pošalji video spot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu".

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani bendovi, a tri izvođača sa najvećim brojem glasova publike dobiće priliku da nastupi na T-Mobile INmusic festivalu. Takmičenje bendova će se održati u tri kruga glasanja, a glasanje će se odvijati na festivalskom kanalu MAXtv-a.

Prijave za takmičenje traju do 10. maja nakon čega će biti objavljena imena prijavljenih izvođača zajedno sa njihovim video spotovima, koji će se prikazivati na T-Mobile INmusic kanalu na MAXtv-u. Od 13. do 20. juna će se moći pogledati spotovi svih prijavljenih učesnika.

Bendovi koji žele da prijave nastup na festivalu mogu to učiniti tako što će putem linka za download poslati svoj materijal na natjecaj@inmusicfestival.com sa naznakom "naziv izvođača_natjecaj za bendove" ili poštom na adresu: T-Mobile INmusic festival, Josipa Andreisa 6, 10000 Zagreb sa naznakom "Natječaj za bendove".

Za prijavu je potrebno poslati: naziv izvođača, kratku biografiju do 500 karaktera, fotografiju, linkove za web stranicu i myspace, video spot (može i isječak live snimka) i kontakt.

Na sajtu ovog festivala navode da je poželjno poslati i kratki video ID (predstavljanje izvođača), ukoliko postoji.

INmusic T-Mobile fest biće održan u Zagrebu 21. i 22. juna, a do sada potvrđeni hedlajnire na ovogodišnjem izdanju su: Grinderman, The Streets, Jamiroquai, Arcade Fire, Cypress Hill i TV on the Radio.

Bonus video: