50 Cent misli da je kul...

“Moraćemo čekati do osam sati ujutro, a onda će ludi bijelci pokušati da surfuju”, bio je prvi post 50 Senta u trenutku kad je plimni talas putovao prema američkoj obali...
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2011. 17:27h

Reper 50 Sent se preko Twittera sprdao s katastrofom u Japanu, a njegovo oglašavanje na društvenoj mreži pokazalo se takođe kao katastrofa. Dok se Japan bori sa posljedicama razornog zemljotresa, reper je iskoristio Twitter da se naruga situaciji, piše dnevnik.hr.

“Moraćemo čekati do osam sati ujutro, a onda će ludi bijelci pokušati da surfuju”, bio je prvi post 50 Senta u trenutku kad je plimni talas putovao prema američkoj obali, odnosno u petak naveče.

Iste večeri je napisao: “Ovo je ozbiljno ljudi, moraću da evakuišem sve svoje ku*** iz L.A.-a, Havaja i Japana. Moram to učiniti, lol”.

Par minuta kasnije kada se pribrao (ili primio dovoljno oštrih poruka), napisao je: “Ovo je ludo, ali šta iko može da učini. Molimo se za one koji su izgubili nekog svog”.

Empatija je bila kratkog vijeka. Sljedeće što je napisao bilo je: “Snimili su film '2012' o svemu ovome. Šta mislite da li je to bila slučajnost?” Nakon pola sata i pedeset gnjevnih odgovora “prijatelja” ponovno se oglasio porukom: “Neki od mojih tweetova su ignorantski. Radim to kako bih šokirao. Voljeli me ili mrzjeli, ja sam svejedno cool”.

U međuvremenu, u Japanu broj žrtava raste iz časa u čas, dešava se nuklearna katastrofa, a proradio je i vulkan.

Galerija

Bonus video: