Šakira i Sting u Beogradskoj areni krajem proljeća

I za koncerte Šakire i Stinga, pretprodaja karata za članove Fan kluba počinje 23. februara, dok će se u slobodnoj prodaji naći od 25. februara. Cijene od 30 do oko 60 eura
123 pregleda 0 komentar(a)
Šakira, Foto: Web
Šakira, Foto: Web
Ažurirano: 22.02.2011. 13:41h

Kolumbijska superzvijezda Šakira pjevache 9. maja u Beogradskoj areni, a mjesec kasnije, 8. juna, na istom mjestu će nastupiti Sting, saopšteno je danas iz Arene.

Šakiri će to biti prvi nastup u Srbiji, i koncert će održati na turneji na kojoj promoviše album "Sale El Sol/The Sun Comes Out".

Na njemu se nalazi i hit "Waka Waka" kojim je otvoreno Svjetsko prvenstvo u fudbalu prošle godine.

Šakira je jedina pjevačica iz Južne Amerike koja je imala pjesmu na prvom mjestu top lista u Americi i koja je nastupila na koncertu povodom inauguracije predsjednika SAD Baraka Obame. Njen singl "Hips Don't Lie" najprodavaniji je singl na svijetu u posljednjih 10 godina.

Sting, britanski muzičar koji je nekoliko puta držao koncerte u Srbiji - i kao član grupe "Police" i kao solo izvođač - nastupiće u Areni u sklopu turneje "Symphonicity".

Naziv turneje izveden je iz naslova najpopularnijeg albuma grupe "Police", "Synchronicity" iz 1983. godine, i odraz je činjenice da Sting na ovoj turneji izvodi svoje najveće hitove - u pratnji simfonijskog orkestra i u novim aranžmanima.

Sting je na "Symphonicity" turneji rasprodao koncerte širom Amerike, Evrope i Australije, i ponovo se nalazi na njoj zbog velikog interesovanja, saopštila je Beogradska arena.

Na turneji se mogu čuti hitovi "Police" kao što su "Every Breath You Take", "Every Little Thing She Does Is Magic", "Roxanne" i "Next To You", kao i solo hitovi poput "Englishman In New York", "Fragile", "Russians", "If I Ever Lose My Faith In You", "Fields of Gold", i "Desert Rose".

I za koncerte Šakire i Stinga, pretprodaja karata za članove Fan kluba počinje 23. februara, dok će se u slobodnoj prodaji naći od 25. februara.

Ulaznice je moguće kupiti i on-line.

Karte za koncert Stinga prodavaće se po cijenama od 30 do oko 60 eura, a za Šakiru po cijenama od oko 35 do oko 63 eura.

Bonus video: