EMISIJA NA TELEVIZIJI VIJESTI

Slađana Perunović u Dnevnici: Trema je nije spriječila da dobro obavi zadatke

Stariji dječak Miodrag je veliki Slađanin obožavatelj, nedavno je išao da gleda njenu trku i upoznao se sa njom. Čak je sanjao da Slađana dolazi kod njih. Očigledno da se snovi ostvaruju
253 pregleda 1 komentar(a)
Slađana Perunović, Foto: Privatna arhiva
Slađana Perunović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

Crnogorska atletičarka Slađana Perunović našla se u ulozi heroja na jedan dan i to zahvaljujući učešću u emisiji Dnevnica koja će u srijedu, 4. aprila biti prikazana od 20 časova na kanalu televizije Vijesti.

Radeći za jednu porodicu, uspješna sportistkinja je nadničila u svom rodnom Nikšiću i na svakom zadatku dala svoj maksimum. No, prije nego što je “zavrnula rukave”, kako to obično biva, posjetila je porodicu radi koje je ova humanitarna akcija organizovana.

“Porodica je odlično znala ko je Slađana. Naime, stariji sin Miodrag je njen veliki fan, a 11. marta ga je vodio tetak da gleda Slađaninu trku i tada su se upoznali i fotografisali, a upravo je tu fotografiju pokazao kada smo došli kod njih. Čak je prije desetak dana sanjao da Slađana dolazi kod njih kući, prije nego što je čitava porodica znala da će se snimati Dnevnica za njih i ko će biti akter. Očigledno da se snovi ostvaruju”, otkrila je Biljana Savićević, voditeljka emisije Dnevnica.

“Zaista mi je posebna čast što sam se družila i imala priliku da pomognem porodici koja prati moj rad i čiji me jedan član obožava. Odmah me je prepoznao i bio oduševljen što sam ja ta koja će raditi za njih”, ispričala je svoje utiske iz posjete porodici Perunović.

Iako je imala tremu od kamera, Slađana ističe da joj to nije smetalo da na zadacima da sve od sebe.

“Ne volim toliko kamere, međutim cilj je ovdje pomoći nekome, pa sam zanemarila sve poteškoće, jer je najbitnije prikupiti što više novca i odraditi sve zadatke najbolje što možeš. Inače, poziv za učešće u Dnevnici sam rado prihvatila jer je zaista izazov pomoći nekome i zaista mi je drago što sam mogla da izdvojim jedan svoj dan, radim i zaradim, jer znam da će prikupljeni novac značiti toj porodici”, sigurna je Perunović.

Tog dana poznata sportistkinja radila je na poliklinici, u rasadniku, prodavnici sportske opreme i na pumpi, a i sama je organizovala jedan od zadataka.

“Isplanirala sam da posljednji zadatak bude trka, ono po čemu me ljudi prepoznaju. Napravili smo mini kros, trčali nekih dvjesta metara, i uspješno obavili i taj zadatak”, pohvalila se Perunović.

Snimajući dan završila je trgovinom u Idea marketu, koji je takođe donacijom doprinio prikupljanju sredstva za porodicu, a Perunović je i ovaj zadatak, kako to i dolikuje uspješnoj sportistkinji, obavila za 10. 

Pokrovitelj projekta "Dnevnica" su IDEA marketi.