Darko Rundek nastupa u Podgorici krajem marta

Darko Rundek je u KIC-u “Budo Tomović” posljednji put nastupao 2006. godine, kada je promovisao svoj album “Mhm A-Ha Oh Yeah Da-Da!”
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.02.2011. 11:56h

Darko Rundek i njegov Rundek Cargo trio nastupiće u nedjelju, 27. marta u podgoričkom KIC-u “Budo Tomović”, najavio je njegov promoter “Long Play”. Ipak, Rundekova portparolka, Maja Valjak, nije mogla za “Vijesti” sa sigurnošću da potvrdi da će koncerta zaista i biti.

“Vjerovatno će ga biti, ali zvaničnu informaciju o tome moći ću da dam tek za nedjelju dana”, rekla je Valjak “Vijestima”.

Inače, Darko Rundek bi u KIC-u “Budo Tomović” nastupio u okviru promocije svog novog albuma “Plavi avion”, objavljenog krajem prošle godine.

Koncert u Podgorici uslijedio bi nakon srbijanske mini turneje, tokom koje će Rundek Cargo trio nastupiti u Novom Sadu (18. i 19. mart), Zrenjaninu (24. mart) i Kragujevcu (25. mart). Kako navode iz “Long Playa”, i spisak gradova u Srbiji u kojima će Rundek svirati će vjerovatno biti proširen.

Darko Rundek je u KIC-u “Budo Tomović” posljednji put nastupao 2006. godine, kada je promovisao svoj album “Mhm A-Ha Oh Yeah Da-Da!”. Crnogorcima je, ipak, svježije sjećanje na njegov nastup na Festivalu prirode i kulture, koji je održan u septembru prošle godine u Virpazaru.

“Utisci su predivni. Svirali smo u Virpazaru, pred stvarno živom, otvorenom, zainteresovanom, zaigranom i inteligentnom publikom. Nadamo se da ćemo uskoro ponovo doći”, prokomentarisao je tada za “Vijesti” Rundek svoj nastup. Toj istoj publici, obožavaocima Rundekovog zvuka, ostaje da se nada da će 27. marta ponovo plesati uz melodije koje stvara Rundek Cargo trio.

Bonus video: