RADE ŠTO IM SE SVIĐA

Grupa "Protokol" objavila singl "Zauvijek"

"Pravac koji sviramo je teško definisati jer su tu pristuni rock, metal, funk i pop zato što ne volimo da se ograničavamo na pravce, već radimo ono što nam se sviđa" kaže Mandić.
175 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2019. 02:24h

Mladi podgorički bend “Protokol” snimio je svoju prvu pjesmu - iako je ona završena prije 20-tak dana, tek manje od sedmicu vrti se na radio-stanicama.

"Isprva nam je bilo u planu da snimimo više pjesama u kratkom intervalu i sve ih odjednom pošaljemo radio-stanicama. Međutim, kako tu zamisao nijesmo uspjeli da ostvarimo, a numera "Zauvijek" snimljena je prije skoro mjesec dana, odlučili smo da idemo postepeno i prvo nju pošaljemo radijima da vidimo kako će publika reagovati" priča za “Vijesti” Ivan Mandić, bubnjar benda “Protokol”.

Pored njega, bend koji je nastao izdvajanjem četiri člana iz grupe "Fiction" čine još i Eva Papović vokal, Andrija Zorić - gitara i Boris Đurđić - bas gitara.

"Kao “Fiction” učestvovali smo na “Borbi bendova”, takođe smo bili predgrupa “Štukama” na Virpazaru i Skalinama, a kao “Protokol” želimo da se posvetimo autorskom radu i naš prvijenac završimo do kraja ove godine. Pravac koji sviramo je teško definisati jer su tu pristuni rock, metal, funk i pop zato što ne volimo da se ograničavamo na pravce, već radimo ono što nam se sviđa" kaže Mandić.

Ubrzo će ova pjesma, kako tvrdi, dobiti i svoj spot.

"Pošto studiram fakultet vizuelnih umjetnosti, moje starije kolege imaju odličnu saradnju sa Atlas televizijom, tako da sam u dogovoru sa njima odlučio da upravo oni snime spot, koji će ujedno biti i njihov završni rad. Spot bi, ako sve bude teklo po planu, trabalo da se snima za dvadesetak dana, a do tada se nadam da ćemo mi završiti i drugu pjesmu" zaključuje Mandić.

Dok se spot ne snimi, pjesmu benda “Protokol” - “Zauvijek” možete čuti i na našem portalu.

Galerija