Gramophondzie na White Field Winter festu

DJ zvijezde Gramophondzie nastupaju u Sportskoj dvorani “Nikoljac” u okviru White Field Winter festa. Pored njegovog nastupa biće organizovano i finale B turnira u PC gejmingu, koje će odrediti učesnike A turnira istog takmičenja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2011. 17:44h

Festival se sastoji iz "World Gaming Festa"," Winter Queen" izbora, "Dance Festa" i "Music Festa", a posjetioci će do 20. februara, kada će festival biti zatvoren, imati priliku da prisustvuju nastupima Marka Milosavljevića, Kobaye, “Mikrokozme”, “Shin-eia”, “Qtere”, H.A.N.T.-a, Battrica, MIVU-a, S.A.R.S.-a, SevdahBabyja, Dejana Milićevića i Tijane T.

Prvi dan festivala protekao je u znaku Marka Nastića i DJ Evoxa, a za posjetioce je bio organizovan i performans povodom Dana zaljubljenih. Potpredsjednik Opštine Bijelo Polje Milorad Rmandić istakao je značaj White Field Winter festa.

"Manifestacija je dobrodošla omladini da ispuni zimsko vrijeme. Nedostaju im ovakva događanja, jer se u ljetnjem periodu ona rijetko organizuju"kazao je Rmandić.

Ulaznica za jedan dan festivala košta dva i po eura, a u prodaji su i VIP karte po cijeni od pet eura. Komplet VIP ulaznica za sve dane festivala košta 25 eura.

Galerija

Bonus video: