Studentima VIP karte za festival u Bijelom Polju

Organizatori „White Field Winter festivala“, koji se održava u Bijelom Polju od 14. do 20. februara, najboljim bjelopoljskim studentima i srednjoškolcima podijelili su VIP ulaznice.
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.02.2011. 17:34h

Organizatori „White Field Winter festivala“, koji se održava u Bijelom Polju od 14. do 20. februara, najboljim bjelopoljskim studentima i srednjoškolcima podijelili su VIP ulaznice .

„White Field Winter festival“ se sastoji od četiri segmenta World Gaming Fest, Music Fest, Dance Fest, Winter Queen. Planiran je bogat muzički program sa izvođačima kao što su Marko Nastić, Gramophondzie, Marko Milosavljević, S.A.R.S., SevdahBaby i drugi, uz medijsko sponzorstvo MTV Adrije.

"U menadžmentu festivala odlučili smo da naše najbolje studente i maturante nagradimo VIP ulaznicama za svih sedam dana, koje u slobodnoj prodaji koštaju 25 eura.

Podijelili smo oko pedeset karata, a na spisku dobitnika su se našli studenti Studija menadžmenta, Pravnog fakulteta, Poljoprivrednog, Fakulteta stranih jezika Mediteran, Turizma, kao maturanti triju srednjih bjelopoljskih škola.

NVO Multimedila i NVO YES stoje iza festivala i naše djelovanje je usmjereno ka mladim ljudima. Fokus grupa festivala su mladi ljudi koji će se na festivalu pojaviti kao takmičari, posjetioci i izvođači, a veliki broj mladih je uposlen na pripremi i realizaciji manifestacije" istakla je Sandra Joksimović, direktorica festivala.

Bonus video: