Nipplepeople snimio novi spot

“Nipplepeople” su se na hrvatskoj muzičkoj sceni pojavili 2008. i svojim pitkim elektropopom odmah osvojili publiku i kritiku a proslavio ih je hit \\"Sutra\\".
745 pregleda 0 komentar(a)
nipple_1, Foto: MUZIKA.HR
nipple_1, Foto: MUZIKA.HR
Ažurirano: 08.02.2011. 17:52h

Zagrebački elektropop duo pod maskama “Nipplepeople” snimio je spot za pjesmu “Broj” tokom gostovanja u emisiji “Hitorama” na kanalu regionalnog MTV-ja. Video će premijerno biti prikazan večeras na sajtovima mtv.rs, mtv.com.hr i mtv.si, kao i na zvaničnim Facebook stranicama MTV-ja.

“Nipplepeople” su se na hrvatskoj muzičkoj sceni pojavili 2008. i svojim pitkim elektropopom odmah osvojili publiku i kritiku, a njihov prvi singl “Sutra”, objavljen na istaknutoj “Yammat kompilaciji” prošle godine, proslavio ih je u čitavom regionu.

Inače, članovi grupe “Nipplepeople” uvijek nastupaju pod maskama, vodeći se idejom da publici treba da bude bitnija muzika koju stvaraju od vizuelnog utiska koji ostavljaju. Sudeći po tome koliko rijetko daju izjave, stiče se utisak da ne vole intervjue i novinare, a kritičari kažu da rade veoma zanimljive stvari u muzici.

Kako se nagađa, debi album “Bradavičastih ljudi” trebalo bi da bude objavljen tek 2013. godine u izdanju “Yammat Recordsa”, a do tada ovaj misteriozni dvojac najavljuje proljećnu i ljetnju seriju koncerata širom bivše Jugoslavije.

Bonus video: